Στη Roca γνωρίζουμε την αξία των πόρων που χρησιμοποιούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύσσουμε βιώσιμες τεχνολογίες και προϊόντα που μας επιτρέπουν να εξοικονομούμε νερό και ενέργεια στην καθημερινότητα μας. Παράλληλα, υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης όπως το Ίδρυμα We Are Water με στόχο να συμβάλλουμε στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από την έλλειψη νερού και υγιεινής στον κόσμο.

Ιδρυμα We Are Water

Το 'Ιδρυμα We Are Water είναι μια πρωτοβουλία της Roca που ιδρύθηκε το 2010 και αναλαμβάνει έργα που εγγυώνται την πρόσβαση σε νερό και υγιεινή στις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη.

Βιωσιμες Τεχνολογιες

Η δέσμευσή μας για το περιβάλλον μας οδήγησε στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών, λύσεων και προϊόντων που προωθούν την υπεύθυνη χρήση των πόρων και επιτρέπουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Βιωσιμες Διαδικασιες Παραγωγης

Πρωτοβουλίες όπως το πρόγραμμα Eco-Roca ή Zero Waste δείχνουν τη σταθερή δέσμευσή μας να επιτύχουμε αποτελεσματικότερες και καθαρότερες διαδικασίες παραγωγής που συμβάλλουν στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Ποιοτητα Και Περιβαλλοντικη Πολιτικη

Στη Roca, η ενσωμάτωση μέτρων φιλικών απέναντι στο περιβάλλον σε όλες τις διαδικασίες μας είναι μία από τις θεμελιώδεις αξίες μας. Ελέγξτε την Πολιτική Ποιότητας και Περιβάλλοντος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (INTERNATIONAL LIVING FUTURE INSTITUTE)

Οι νιπτήρες από πορσελάνη και από Surfex®, οι λεκάνες και οι μπαταρίες μας φέρουν την πιστοποίηση του International Living Future Institute.