Επιλέξτε τη χώρα σας

Galleries Και Εκθεσιακοι Χωροι

Ένας χώρος για διάλογο, βιωσιμότητα και σχεδιασμό

Οι χώροι Roca Galleries είναι η απόδειξη της δέσμευσης της Roca στην αριστεία και τις καλές πρακτικές πάνω στη βιώσιμη αρχιτεκτονική και σχεδιασμό. Οι χώροι αυτοί φιλοξενούν εκθέσεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες και είναι ανοιχτοί για τους επαγγελματίες και για το κοινό, εκθέτοντας ένα δείγμα προϊόντων της Roca.

Ανακαλυψτε Ολες Τις Γκαλερί

Roca Barcelona Gallery

Σχεδιασμένο από τον Carles Ferrater, η πρόσοψη από πλαστικοποιημένο γυαλί παράγει εκπληκτικά οπτικά εφέ, είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε τη νύχτα.

Διεύθυνση: Joan Guell, 211-213, 08028 Barcelona

Roca Madrid Gallery

Αυτός ο χώρος, που αναπτύχθηκε από το Lamela Architecture Studio, προσφέρει στην πόλη ένα κοινωνικό και πολιτιστικό σημείο συνάντησης για τους πολίτες της Μαδρίτης και τους επισκέπτες της.

Διεύθυνση: José Abascal, 57, 28003, Madrid

Roca London Gallery

Σχεδιασμένος από τη Zaha Hadid, ο χώρος είναι εμπνευσμένος από τις διαφορετικές φάσεις και καταστάσεις του νερού, μια αλληγορία της ικανότητας της Roca να προσαρμόζεται στην αλλαγή και την καινοτομία.

Διεύθυνση:
Station Court Townmead Road London SW6 2PY

Roca Shanghai Gallery

Ένας ευέλικτος και λειτουργικός χώρος όπου το προϊόν Roca μοιράζεται χώρο με συναντήσεις και εκδηλώσεις αρχιτεκτονικής, σχεδίασης και βιωσιμότητας

Διεύθυνση:
1F City Gateway No.396, Cao Xi Road North, 200030 Σαγκάη - Κίνα

Roca Beijing Gallery

Αυτός ο χώρος σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Κινέζο αρχιτέκτονα Ma Yansong, ο οποίος χρησιμοποίησε οπτικοακουστική δημιουργία ως δεύτερο δέρμα για το κτίριο.

Διεύθυνση:
1F Tianheng Building, No.46 of Dongzhimenwai Avenue, Dongcheng District, 100027 Beijing, China.