Επιλέξτε τη χώρα σας

Galleries Και Εκθεσιακοι Χωροι

Ένας χώρος για διάλογο, βιωσιμότητα και σχεδιασμό

Οι χώροι Roca Galleries είναι η απόδειξη της δέσμευσης της Roca στην αριστεία και τις καλές πρακτικές πάνω στη βιώσιμη αρχιτεκτονική και σχεδιασμό. Οι χώροι αυτοί φιλοξενούν εκθέσεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες και είναι ανοιχτοί για τους επαγγελματίες και για το κοινό, εκθέτοντας ένα δείγμα προϊόντων της Roca.

Ανακαλυψτε Ολες Τις Γκαλερί

Roca Gallery Λισαβόνα

Η Roca έχει μεταμορφώσει αυτό το ιστορικό κτίριο στην παλιά πόλη της Λισαβόνας σε έναν μοναδικό χώρο, ανοιχτό προς την πόλη, όπου η τεχνολογία συναντά το design.

Διεύθυνση:
Praça dos Restauradores, 46, 1250 - 188 Lisboa

Roca London Gallery

Σχεδιασμένος από τη Zaha Hadid, ο χώρος είναι εμπνευσμένος από τις διαφορετικές φάσεις και καταστάσεις του νερού, μια αλληγορία της ικανότητας της Roca να προσαρμόζεται στην αλλαγή και την καινοτομία.

Διεύθυνση:
Station Court Townmead Road London SW6 2PY

Roca Shanghai Gallery

Ένας ευέλικτος και λειτουργικός χώρος όπου το προϊόν Roca μοιράζεται χώρο με συναντήσεις και εκδηλώσεις αρχιτεκτονικής, σχεδίασης και βιωσιμότητας

Διεύθυνση:
1F City Gateway No.396, Cao Xi Road North, 200030 Σαγκάη - Κίνα

Roca Beijing Gallery

Αυτός ο χώρος σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Κινέζο αρχιτέκτονα Ma Yansong, ο οποίος χρησιμοποίησε οπτικοακουστική δημιουργία ως δεύτερο δέρμα για το κτίριο.

Διεύθυνση:
1F Tianheng Building, No.46 of Dongzhimenwai Avenue, Dongcheng District, 100027 Beijing, China.

Roca São Paulo Gallery

Η Βραζιλιάνα αρχιτέκτονας Fernanda Marques υπογράφει αυτόν τον κομψό και σύγχρονο χώρο στην πολυσύχναστη Avenida Brasil. Η γυάλινη δομή του κτιρίου συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με τη βαθιά σύνδεση με τη φύση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευεξίας και έμπνευσης.

Διεύθυνση: Av. Brasil, 2188, Jardim América, São Paulo.