Επιλέξτε τη χώρα σας

Προϊόντα

Roca, όλα για το μπάνιο

Πάνω από 100 χρόνια ιστορίας στο σχεδιασμό προϊόντων για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων

In-Wash ΛΕΚΑΝΕΣ\\n

Η νέα γενιά έξυπνων λεκανών της Roca ενσωματώνουν λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος νερού για μέγιστη υγιεινή και ευεξία.

ΛΕΚΑΝΕΣ IN -TANK

Η λεκάνη In-Tank είναι η πρώτη λεκάνη χωρίς καζανάκι. Μια νέα και μοναδική ιδέα λεκάνης που σχεδιάστηκε από τη Roca, η οποία ενσωματώνει το καζανάκι στην ίδια τη λεκάνη. Μια αποτελεσματική και υψηλής αισθητικής λύση που βελτιστοποιεί τον χώρο του μπάνιου.

Λεκάνες Χαμηλής Πίεσης

Οι λεκάνες χαμηλής πίεσης της Roca είναι επιδαπέδιες και είναι συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στην παραγωγή υαλώδους πορσελάνης. Επιλέξτε από μια ποικιλία λεκανών, σε διαφορετικά σχέδια και με τις τελευταίες καινοτομίες και εξασφαλίστε μέγιστη εξοικονόμηση και αντοχή στο μπάνιο σας.

Επιδαπέδιες λεκανη για καζανάκι υψηλής πίεσης

Οι επιδαπέδιες λεκάνες μπορούν να συνδυαστούν με εντοιχισμένο ή υψηλής πίεσης καζανάκι για να βελτιστοποιήσουν τον χώρο του μπάνιου σας.

Καζανάκια

Διαθέτουμε μια ποικιλία από καζανάκια ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τις λεκάνες μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε στυλ από κλασικό έως μοντέρνο, αλλά και λύσεις, όπως πλήρως εφαπτόμενες στον τοίχο για μια τακτοποιημένη εμφάνιση στο χώρο σας ή με μειωμένη έκπλυση νερού για μια βιώσιμη επιλογή.

Καθίσματα και καλύμματα για λεκάνες

Τα καθίσματα και τα καλύμματα της Roca για λεκάνες και μπιντέδες είναι κατασκευασμένα από αντιβακτηριακά υλικά για μέγιστη υγιεινή, ενώ διαθέτουν λειτουργία απαλού κλεισίματος για αθόρυβο κλείσιμο.

Καθίσματα και καλύμματα για μπιντέ

Τα καλύμματα μπιντέ της Roca καλύπτουν την εσωτερική επιφάνεια του μπιντέ δημιουργώντας έναν πιο αρμονικό σχεδιασμό και αποτρέποντας τη συσσώρευση βρωμιάς στο εσωτερικό του μπιντέ.

In-Wash ®

Λεκάνες με ενσωματωμένες λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος νερού. Μέγιστη υγιεινή και ευεξία. Ανακαλύψτε τη νέα γενιά λεκανών Roca In-Wash®.

Multiclean®

Τα καλύμματα λεκάνης Multiclean® ενσωματώνουν λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος και είναι συμβατά με τις περισσότερες λεκάνες της Roca. Η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για μέγιστη υγιεινή.

Επίτοιχοι νιπτήρες

Οι κρεμαστοί νιπτήρες της Roca, γνωστοί και ως επίτοιχοι νιπτήρες, αποτελούν την ιδανική λύση για μικρά μπάνια ή χώρους χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις αποθήκευσης, όπως τα μπάνια των επισκεπτών.

Επικαθήμενοι νιπτήρες

Οι επικαθήμενοι νιπτήρες της Roca τοποθετούνται πάνω σε βάση επίπλου ή πάγκο δημιουργώντας έναν πρωτότυπο συνδυασμό που κάνει το νιπτήρα να ξεχωρίζει.

Ένθετοι νιπτήρες

Οι ένθετοι νιπτήρες της Roca ενσωματώνονται κομψά με τον πάγκο ή τη βάση επίπλου, ενώ διατηρώντας ενσωματωμένη μόνο τη βάση τους επιτρέπουν τη χρήση του πάγκου για τα καθημερινά προϊόντα περιποίησης.

Υποκαθήμενοι νιπτήρες

Οι υποκαθήμενοι νιπτήρες της Roca προσφέρουν τέλεια εφαρμογή, αποκαλύπτοντας μόνο το εσωτερικό τους. Μια πρακτική λύση με την οποία θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τον πάγκο, ενώ θα έχετε πάντα δίπλα τα καλλυντικά σας.

Ημιένθετοι νιπτήρες

Οι ημιένθετοι νιπτήρες της Roca τοποθετούνται σε πάγκο ή βάση επίπλου χωρίς να είναι πλήρως ενσωματωμένοι, προσδίδοντας ένα πιο σύγχρονο ύφος.

Νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης

Οι επιδαπέδιοι νιπτήρες της Roca, έτσι όπως στέκονται στο πάτωμα ξεχωρίζουν για τον στιβαρό σχεδιασμό τους, ενώ αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους με αστικό και εκλεπτυσμένο στυλ.

Αλλα αξεσουάρ για νιπτήρες

Συνδυάστε τους νιπτήρες της Roca με ράφια, πετσετοκρεμάστρες, κολώνες και μισές κολώνες.

Συνθέσεις Επίπλων Μπάνιου

Οι συνθέσεις επίπλων μπάνιου της Roca προσφέρουν σχεδιασμό, λειτουργικότητα και άνεση μέσα από μια ευρεία γκάμα προτάσεων για όλα τα στυλ και τις ανάγκες αποθήκευσης. Επιλέξτε Μεμονωμένη σύνθεση επίπλου μπάνιου (βάση επίπλου και νιπτήρας) ή Πακέτο (βάση επίπλου, νιπτήρας, καθρέφτης και φωτιστικό).

Βάσεις Επίπλων Μπάνιου

Οι βάσεις επίπλων μπάνιου της Roca προσαρμόζονται σε κάθε στυλ, ενώ συνδυάζονται εύκολα με πολλούς τύπους νιπτήρα. Επιλέξτε ανάμεσα από βάσεις επίπλων με πόρτες και συρτάρια ή ανοιχτές συνθέσεις που αποκαλύπτουν το περιεχόμενό τους.

Πάγκοι Μπάνιου

Οι πάγκοι μπάνιου για νιπτήρες της Roca είναι αδιάβροχοι, ώστε να εξασφαλίζουν την αντοχή στο νερό, ενώ αποτελούν μια κομψή πρόταση οργάνωσης των προϊόντων περιποίησης σας σε πλήρη θέα.

Βοηθητικά έπιπλα

Δημιουργήστε περισσότερους χώρους αποθήκευσης με βοηθητικά έπιπλα μπάνιου. Επιλέξτε στήλες μπάνιου, ντουλάπια μπάνιου, βοηθητικά έπιπλα και ράφια για να οργανώσετε όλα τα προϊόντα περιποίησης σας.

Αλλα αξεσουάρ επίπλων

Τα αξεσουάρ επίπλων μπάνιου της Roca περιλαμβάνουν προαιρετικά πόδια, ροδάκια, πετσετοκρεμάστρες, άγγιστρα επίπλων και κουτιά οργάνωσης για τη βελτιστοποίηση της εγκατάστασης και του αποθηκευτικού χώρου του επίπλου.

Καθρέπτες χωρίς φωτισμό

Οι καθρέπτες μπάνιου της Roca διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα και διαστάσεις για να καλύψουν κάθε αισθητική, αλλά και να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε τύπο επίπλου.

Καθρέπτες με φωτισμό

Οι καθρέπτες μπάνιου της Roca με ενσωματωμένο φωτισμό LED προσφέρουν την πιο ευχάριστη, αποδοτική και εξατομικευμένη εμπειρία στο μπάνιο, ενώ εγγυώνται περισσότερο φως με λιγότερη κατανάλωση.

Ντουλάπια με καθρέφτη

Τα ντουλάπια με καθρέπτη της Roca αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο του μπάνιου χάρη στα ρυθμιζόμενα ράφια τους, ενώ διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις με επιλογή ενσωματωμένου μεγεθυντικού καθρέπτη.

Φωτισμός για καθρέπτη

Τα φωτιστικά μπάνιου της Roca με φωτισμό LED παρέχουν περισσότερο φως με λιγότερη κατανάλωση. Επιλέξτε από διάφορα μοντέλα με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης και της θερμοκρασίας του φωτός.

Μπαταρίες νιπτήρα

Οι μπαταρίες νιπτήρα της Roca εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή και μόνιμη λάμψη. Επιλέξτε τη μπαταρία νιπτήρα που σας ταιριάζει μέσα από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών στυλ και μοντέλων: αναμεικτική, μη αναμεικτική, ηλεκτρονική, αυτόματης παύσης.

Μπαταρίες μπιντέ

Οι μπαταρίες μπιντέ της Roca συνδυάζουν λύσεις αναμεικτικής και μη αναμεικτικής μπαταρίας σε διαφορετικά στυλ και συλλογές με την εγγύηση και την ανθεκτικότητα υλικών υψηλής ποιότητας.

Μπαταρίες ντους / λουτρού

Οι μπαταρίες λουτρού και ντους της Roca κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας. Διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και τύπους (αναμεικτική, μη αναμεικτική, θερμοστατική και αυτόματης πάύσης), ενώ περιλαμβάνουν μοντέλα με τεχνολογία αιχμής για εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Μπαταρίες κουζίνας

Οι μπαταρίες κουζίνας της Roca παρέχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες για εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία μπαταρίες κουζίνας σε διαφορετικά στυλ και φινιρίσματα.

ΦΛΟΥΣΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΛΕΚΑΝΗ

Τα φλουσόμετρα της Roca τοποθετούνται πάνω από τη λεκάνη και επιτρέπουν τη χειροκίνητη ενεργοποίηση του καζανακίου με απλή ή διπλή έκπλυση. Μπορούν να εντοιχιστούν ή να τοποθετηθούν στον τοίχο.

Φλουσόμετρα για ουρητήριο

Τα φλουσόμετρα για ουρητήριο είναι σχεδιασμένα για τη χειροκίνητη ή ηλεκτρονική λειτουργία του συστήματος έκπλυσης σε δημόσιες τουαλέτες.

Βαλβίδες

Με κλασικό ή μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζεται εύκολα με τις διαφορετικές συλλογές μπαταριών της Roca, οι διακόπτες νερού της Roca ελέγχουν τη ροή του νερού οποιασδήποτε εγκατάστασης στο μπάνιο ή στην κουζίνα.

Άλλα αξεσουάρ μπαταριών

Τα αξεσουάρ μπαταριών της Roca συμπληρώνουν το χώρο του μπάνιου. Ανάμεσά τους συναντάμε σιφώνια για νιπτήρες και μπανιέρες, βαλβίδες ή ράφια.

Στήλες ντους

Διαθέσιμες σε αναμεικτικές, μη αναμεικτικές ή θερμοστατικές εκδόσεις, οι στήλες ντους της Roca είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ντους.

Σετ ντους

Τα σετ ντους της Roca, σε διαφορετικές διαστάσεις και φινιρίσματα, περιλαμβάνουν τηλέφωνο ντους, βέργα ντους, ρυθμιζόμενο σε ύψος στήριγμα τηλεφώνου και σε ορισμένες περιπτώσεις θερμοστατική μπαταρία.

Τηλέφωνα ντους

Τα τηλέφωνα ντους της Roca περιλαμβάνουν μοντέλα με διαφορετικές λειτουργίες ροής και πίεσης νερού για να κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινή σας περιποίηση.

Κεφαλές ντους

Οι κεφαλές ντους της Roca σας προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία που αγκαλιάζει το σώμα, χάρη στη λειτουργία βροχής. Διατίθεται σε στρογγυλά και τετράγωνα σχήματα, σε διαφορετικά μεγέθη και φινιρίσματα, ενώ ορισμένα μοντέλα ενσωματώνουν λειτουργίες που προσαρμόζονται στην καθημερινή σας περιποίηση.

Τζετ νερού

Σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, τα τζετ ντους της Roca εντοιχίζονται στην οροφή ή στον τοίχο, ενώ αποτελούν την ιδανική φόρμουλα για έργα εσωτερικού σχεδιασμού που επιδιώκουν την πλήρη ενσωμάτωση όλων των στοιχείων του μπάνιου.

Άλλα αξεσουάρ ντους

Τα αξεσουάρ ντους συμπληρώνουν την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση αυτής της περιοχής του μπάνιου. Η γκάμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εύκαμπτα σπιράλ ντους, τηλεσκοπικές βέργες ντους, βραχίονες για κεφαλές ντους, στηρίγματα για τηλέφωνα ντους.

Μπανιέρες χωρίς υδρομασάζ

Οι μπανιέρες της Roca έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας και αντοχής σε μεγάλη ποικιλία στυλ, υλικών και σχημάτων. Ανακαλύψτε τη μπανιέρα που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας, κλασσική ή μοντέρνα.

Μπανιέρες με υδρομασάζ

Οι μπανιέρες με υδρομασάζ της Roca προσφέρουν την καλύτερη χαλαρωτική εμπειρία χάρη στα ενσωματωμένα τζετ τους και στους διαφορετικούς τύπους υδρομασάζ.

Ποδιές για μπανιέρες

Οι ποδιές για μπανιέρες διατίθενται για τις ακρυλικές, χαλύβδινες και μαντεμένιες μπανιέρες. Επιτρέπουν την εγκατάσταση της μπανιέρας, χωρίς εργασίες τοιχοποιίας ή πλακιδίων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν το φινίρισμα και την αισθητική του συνόλου.

Άλλα αξεσουάρ για μπανιέρες

Τα αξεσουάρ για μπανιέρες, κλασσικά ή μοντέρνα, περιλαμβάνουν πόδια ή προσκέφαλα που ολοκληρώνουν τη σχεδίαση του χώρου του μπάνιου, παρέχοντας παράλληλα μια πιο ευχάριστη εμπειρία.

Άλλα αξεσουάρ για σπα

Τα αξεσουάρ για σπα επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση στο τζακούζι, χάρη στα σκαλοπάτια σε διαφορετικά μεγέθη.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Σταθερά ή ανοιγόμενα, τα διαχωριστικά ντουζιέρας κατασκευάζονται από ανθεκτικό κρύσταλλο ασφαλείας, ειδικά σχεδιασμένο για να αποφεύγεται το πιτσίλισμα του νερού έξω από την περιοχή του ντους.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ

Τα διαχωριστικά για μπανιέρες,σταθερά ή ανοιγόμενα, εμποδίζουν το πιτσίλισμα του νερού έξω από την περιοχή της μπανιέρας.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ

Με ένα ή περισσότερα σταθερά φύλλα, οι καμπίνες ντους της Roca καλύπτουν πλήρως την ντουζιέρα με πτυσσόμενες, ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες, εμποδίζοντας το πιτσίλισμα του νερού έξω από την περιοχή του ντους.

Ντουζιέρες

Οι ντουζιέρες της Roca, κατασκευασμένες με υλικά κορυφαίας ποιότητας, συνδυάζουν αισθητική και ασφάλεια σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, υλικών, στυλ και φινιρισμάτων για το μπάνιο σας.

Συστήματα In-drain

Τα κανάλια ντουζιέρας In-Drain για εντοιχισμένες ντουζιέρες προσφέρουν έναν καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό που προσαρμόζεται σε όλα τα είδη μπάνιου.

Άλλα αξεσουάρ για ντουζιέρες

Σχάρες και καλύμματα για σιφώνια ντουζιέρας.

Σύστημα για λεκάνη

Τα συστήματα της Roca για λεκάνες επιτρέπουν την εντοιχισμένη εγκατάσταση του καζανακίου, δημιουργώντας την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο μπάνιο.

Πλακέτες

Οι πλακέτες της Roca ενεργοποιούνται χειροκίνητα ή μέσω αισθητήρων, επιτρέποντας την εξοικονόμηση νερού χάρη στην επιλογή διπλής έκπλυσης.

Σύστημα για ουρητήριο

Τα συστήματα για ουρητήρια επιτρέπουν την εντοιχισμένη εγκατάσταση του πλαισίου για να διευκολύνει τη χρήση τους σε δημόσιες τουαλέτες.

Σύστημα για μπιντέ

Τα συστήματα για μπιντέ της Roca είναι σχεδιασμένα για να επιτρέπουν την εγκατάσταση επίτοιχων μοντέλων με μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα

Σύστημα για νιπτήρα

Τα συστήματα για νιπτήρες της Roca είναι σχεδιασμένα για να επιτρέπουν την εγκατάσταση επίτοιχων μοντέλων με αδιαμφισβήτητη σταθερότητα.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥ

Τα αξεσουάρ των συστημάτων εντοιχισμού περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το συστήμα κοπής των λυμάτων ή την πλακέτα ηχομόνωσης που συμπληρώνουν και βελτιώνουν την εγκατάσταση των κρεμαστών λεκανών ή μπιντέδων.

Ουρητήρια

Τα ουρητήρια της Roca κατασκευάζονται από πορσελάνη, το πιο υγιεινό υλικό, ενώ διατίθενται σε compact μοντέλα για κάθε χώρο.

Ηλεκτρονικά ουρητήρια

Ειδικά σχεδιασμένα για δημόσιες τουαλέτες, τα ηλεκτρονικά ουρητήρια της Roca ενεργοποιούν μέσω αισθητήρων την έκπλυση του νερού.

Διαχωριστικά για ουρητήρια

Τα διαχωριστικά για ουρητήρια της Roca είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των χρηστών στις δημόσιες τουαλέτες.

Επιδαπέδιοι μπιντέδες

Σε διαφορετικά σχέδια και φινιρίσματα, οι επιδαπέδιοι μπιντέδες διατίθενται με κάλυμμα σε διάφορα μοντέλα.

Επίτοιχοι μπιντέδες

Οι κρεμαστοί μπιντέδες δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο μπάνιο. Διατίθενται σε μοντέλα με ή χωρίς κάλυμμα και σε διαφορετικά φινιρίσματα.

Χαρτοθήκες

Με μινιμαλιστικό στυλ ή με κάλυμμα, οι χαρτοθήκες της Roca βοηθούν τους χρήστες να τακτοποιήσουν το χαρτί τουαλέτας.Τα μοντέλα κατασκευάζονται από μέταλλο ή πορσελάνη.

ΒΕΡΓΕΣ ΠΕΤΣΕΤΑΣ

Σε διαφορετικές διαστάσεις, υλικά και φινιρίσματα, οι βέργες πετσέτας της Roca επιτρέπουν στους χρήστες τους να τακτοποιήσουν τις πετσέτες τους σε μονή ή διπλή βέργα πετσέτας.

ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ

Επίτοιχα ή επικαθήμενα, τα ντισπένσερ της Roca προσαρμόζουν την ποσότητα του απαραίτητου σαπουνιού τόσο στα δημόσια όσο και στα ιδιωτικά μπάνια.

Άγκιστρα

Για τοποθέτηση με βίδες ή κόλλα, τα άγκιστρα μπάνιου κατασκευάζονται με διαφορετικά υλικά και φινιρίσματα, ενώ βοηθούν στην τακτοποίηση αντικειμένων του μπάνιου, όπως πετσέτες και μπουρνούζια.

Ραφιέρες πετσέτας

Για τοποθέτηση με βίδες ή κόλλα, οι ραφιέρες πετσέτας της Roca διαθέτουν διαφορετικά στυλ και διαστάσεις, ενώ σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε όλες τις πετσέτες τέλεια τοποθετημένες στο μπάνιο σας.

Σαπουνοθήκες

Κατασκευασμένες από μέταλλο, πορσελάνη ή γυαλί, οι σαπουνοθήκες της Roca μπορούν να τοποθετηθούν επικαθήμενες ή επίτοιχες χρησιμοποιώντας βίδες ή κόλλα.

Πιγκάλ

Για επιτοίχια ή επιδαπέδια τοποθέτηση, τα πιγκάλ της Roca διατίθενται σε διαφορετικά μοντέλα και φινιρίσματα και μπορούν να περιλαμβάνουν αντιβανδαλιστική ενίσχυση για αποφυγή της λήψης τους από δημόσιες τουαλέτες.

Κρίκοι πετσέτας

Κατασκευασμένοι από μέταλλο ή σε συνδυασμό με πορσελάνη, οι κρίκοι πετσέτας της Roca διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους, στυλ και φινιρίσματα.

ΔΙΣΚΟΙ ΜΠΑΝΙΟΥ

Κατασκευασμένοι από λευκή πορσελάνη υψηλής ποιότητας, οι δίσκοι μπάνιου της Roca αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για το έπιπλο μπάνιου σας, ενώ συνδυάζονται τέλεια με χώρους κλασικούς ή μοντέρνους. Οι διακοσμητικοί δίσκοι μπάνιου είναι λιτοί, πρακτικοί και εξαιρετικά ευέλικτοι. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά στην online συλλογή της Roca.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΧΑΡΤΟΘΗΚΕΣ

Επιτοίχιες και με αντιβανδαλιστική ενίσχυση, οι επαγγελματικές χαρτοθήκες οργανώνουν το χαρτί υγείας, καθώς και τις χειροπετσέτες στις δημόσιες τουαλέτες.

ΡΑΦΙΕΡΕΣ ΝΤΟΥΣ

Σε διαφορετικά στυλ, σχήματα και μεγέθη, οι ραφιέρες ντους της Roca είναι σχεδιασμένες για την τακτοποίηση όλων των προϊόντων περιποίησης στο ντους ή στη μπανιέρα.

Ποτηροθήκες

Σε γυάλινα, μεταλλικά ή χρωματιστά φινιρίσματα, οι ποτηροθήκες της Roca μπορούν να τοποθετηθούν επικαθήμενες ή επίτοιχες, ενώ διαθέτουν αντιβανδαλιστική ενίσχυση για αποφυγή της λήψης τους από δημόσιους χώρους μπάνιου.

Ράφια

Κατασκευασμένα από γυαλί, μέταλλο ή πορσελάνη, τα ράφια μπάνιου της Roca διαθέτουν διαφορετικά στυλ και μεγέθη, ενώ περιλαμβάνουν στερέωση με κόλλα ή αντιβανδαλιστική ενίσχυση για δημόσιες τουαλέτες.

Καθίσματα ντους

Επιτοίχια και πτυσσόμενα, τα καθίσματα ντους της Roca είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την καθημερινή περιποίηση ηλικιωμένων ή χρηστών με μειωμένη κινητικότητα. Προαιρετικά, διαθέτουν αντιβακτηριακή προστασία που προάγει την υγιεινή στα νοσοκομεία και στους οίκους ευγηρίας.

ΛΑΒΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Οι λαβές στήριξης της Roca περιλαμβάνουν ευθείες και γωνιακές λύσεις, καθώς και πτυσσόμενα μοντέλα σχεδιασμένα για χρήστες με μειωμένη κινητικότητα σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Καλάθια απορριμάτων

Με ή χωρίς κάλυμμα, οι κάδοι μπάνιου της Roca κατασκευάζονται από μέταλλο και μπορούν να περιλαμβάνουν αντιβανδαλιστική ενίσχυση για την αποφυγή της λήψης τους από δημόσιες τουαλέτες.

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ

Με χειροκίνητη λειτουργία ή με αισθητήρες, οι στεγνωτήρες χεριών της Roca διαθέτουν αντιβανδαλιστική ενίσχυση για την προστασία της εγκατάστασής τους σε δημόσιες τουαλέτες.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Αναζητήστε τα προϊόντα σας ανά συλλογή. Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για μπάνια, κουζίνες και πλακάκια. Διαθέτουμε συλλογή για κάθε στυλ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Κατεβάστε ή συμβουλευτείτε όλους τους καταλόγους προϊόντων, τις συλλογές και τους τιμοκαταλόγους μας online.