ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΕΠΑΦΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.

08/06/2021

Ανακαλύψτε τις λύσεις της Roca οι οποίες προσφέρουν μέγιστη υγιεινή και αποφεύγουν την άμεση επαφή με τα χέρια σε δημόσιους χώρους.

Η δέσμευσή μας για πρόληψη και υγιεινή, μας δείχνει το δρόμο ώστε να επινοήσουμε τεχνολογικές λύσεις που αποφεύγουν την άμεση επαφή υλικών με τα χέρια σε μπάνια δημοσίων χώρων. Αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης και ηλεκτρονικοί μηχανισμοί καθορίζουν μια νέα γενιά μπαταριών νιπτήρα, πλακετών εντοιχισμένων καζανακίων και ουρητηρίων και αποτρέπουν πιθανές μολύνσεις σε μπάνια με συχνή επισκεψιμότητα. Ανακαλύψτε τα προϊόντα ανέπαφης λειτουργίας της Roca που ανταποκρίνονται στις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), σχετικά με την πρόληψη και τον έλεγχο των μολύνσεων.

 

Ηλεκτρονικές μπαταρίες για νιπτήρες

Στα μοντέλα των ηλεκτρονικών μπαταριών όπως Sentronic ή M3-E η ροή του νερού ενεργοποιείται μόλις ανιχνευτεί η παρουσία του χρήστη, χωρίς αυτός να πρέπει να αγγίξει την μπαταρία, και απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο αισθητήρας πάψει να τον ανιχνεύει. Μια ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση υψηλής υγιεινής προκειμένου να καταπολεμηθούν οι ιοί και τα βακτήρια και να μειωθεί η κατανάλωση του νερού σε μπάνια δημοσίων χώρων.

Οι ηλεκτρονικές μπαταρίες της Roca περιλαμβάνουν μοντέλα με ενσωματωμένο αισθητήρα στην βάση της μπαταρίας ή στην άκρη του ρουξουνιού ,προκειμένου να προσαρμόζονται σε όλα τα είδη των εγκαταστάσεων σε μπάνια δημοσίων χώρων. Παράλληλα, ο ανθεκτικός κατά των βανδαλισμών σχεδιασμός τους εγγυάται την ακεραιότητα του προϊόντος.

 

Ηλεκτρονικές πλακέτες για εντοιχισμένα καζανάκια

Προγραμματισμένες να ξεκινούν τη λειτουργία τους με μια απλή κίνηση, οι ηλεκτρονικές πλακέτες για εντοιχισμένα καζανάκια EP-1, EP-2 και PL3-E ενεργοποιούν την ροή στο καζανάκι χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας. Ως εκ τούτου, ο κίνδυνος μόλυνσης από επαφή ελαχιστοποιείται και η ασφάλεια κατά την χρήση δημόσιων τουαλετών μεγιστοποιείται.

Οι πλακέτες EP-1 και EP-2 διαθέτουν μια επιφάνεια με οπίσθιο φωτισμό, η οποία χωρίζεται σε δύο λωρίδες όπου ενεργοποιούνται εναλλάξ ανάλογα με τον τύπο της ροής (μερική ή ολική). Ομοίως, μπορεί να ενεργοποιηθούν με το εάν φέρουμε το χέρι μας πιο κοντά ή διαλέγοντας την αυτόματη επιλογή κατά την οποία η τουαλέτα καθαρίζεται άμεσα μόλις πλησιάσει ο χρήστης, ή όταν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά από τη χρήση της..

Ομοίως, η ηλεκτρονική πλακέτα για εντοιχισμένα καζανάκια PL3-E, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους με έντονη χρήση, διαθέτει έναν σχεδιασμό ανθεκτικό κατά των βανδαλισμών που αποτρέπει την κλοπή και εξασφαλίζει την ακεραιότητα και την σωστή λειτουργία του προϊόντος κάθε χρονική στιγμή.

 

Φλουσόμετρο για ουρητήρια

Τα ηλεκτρονικά φλουσόμετρα Sentronic εγκαθίστανται εύκολα σε δημόσια ουρητήρια και διαθέτουν αισθητήρα κίνησης που αποτρέπει την άμεση επαφή με τα χέρια, και ως εκ’ τούτου την εξάπλωση των ιών και των βακτηρίων. Επιπλέον, τα μοντέλα αυτά επιτρέπουν την διαμόρφωση της ροής ώστε αυτή να ενεργοποιείται όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει την παρουσία ενός χρήστη, ή αυτόματα όταν έχει μεσολαβήσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά τη χρήση τους

 

Ηλεκτρονικά ουρητήρια

Προγραμματισμένα να ενεργοποιούν αυτόματα την ροή μετά την χρήση, τα ηλεκτρονικά ουρητήρια Euret είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης όπου εξασφαλίζουν την ανέπαφη λειτουργία, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στην εξάπλωση των ιών και των βακτηρίων.

 

Μπαταρίες ελεγχόμενες με πεντάλ

Με μια μηχανική και απλή λύση, οι μπαταρίες που λειτουργούν με πεντάλ εξαλείφουν την ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας σε δημόσιες τουαλέτες. Μια πρακτική λύση που μειώνει τον κίνδυνο μολύνσεων σε χώρους μπάνιου με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση.

 

Σχετικό περιεχόμενο:
»Touchless bathroom solutions for private bathrooms

»Touchless bathroom solutions brochure (PDF)