Πώς μια νέα μπαταρία μπάνιου μπορεί να μεταμορφώσει το μπάνιο σας
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

Πώς μια νέα μπαταρία μπάνιου μπορεί να μεταμορφώσει το μπάνιο σας

Η μπαταρία μπάνιου είναι μια μικρή λεπτομέρεια στο χώρο που όμως μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στο σχεδιασμό του μπάνιου

Συχνά, οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Η μπαταρία μπάνιου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού μια απλή αλλαγή και αναβάθμιση αυτού του στοιχείου μπορεί να σηματοδοτήσει μια σημαντική λειτουργική και αισθητική βελτίωση στο χώρο σας.

Οι μπαταρίες διαθέτουν πλέον ένα ευρύ φάσμα σε στυλ, μεγέθη, ύψη και φινιρίσματα για να ταιριάζουν εύκολα σε κάθε χώρο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις σύγχρονες τάσεις σε στυλ και τεχνολογίες για να επιλέξετε τον τέλειο συνδυασμό για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Σύγχρονη φινέτσα

Μια μοντένα μπαταρία μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της μια άποψη στο χώρο. Οι σύγχρονες μπαταρίες μπάνιου ξεχωρίζουν για τον κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους, αλλά και για τη λειτουργικότητα που προσφέρουν. Επιπλέον, διατίθενται σε πολλά φινιρίσματα και στυλ, ώστε να αναδεικνύουν πάντα την αισθητική σας.

 

(Εικόνα: Μπαταρία νιπτήρα σε μαύρο ματ φινίρισμα από τη συλλογή Cala της Roca)

Μοναδικά φινιρίσματα

Tο φινίρισμα της μπαταρίας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το μαύρο και το λευκό φινίρισμα είναι μια δημοφιλή επιλογή ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό χρωμέ φινίρισμα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν μια χρωματική αντίθεση με το έπιπλο ή τον νιπτήρα.

Μια άλλη τάση είναι οι μπαταρίες με επίστρωση  PVD που προσδίδει στην μπαταρία μια κομψή εμφάνιση που ταυτόχρονα είναι πιο ανθεκτική και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Το Everlux είναι ένα άλλο φινίρισμα που χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρει μια υψηλής ποιότητας, ομοιόμορφη επίστρωση, καθιστώντας την επιφάνεια πιο ανθεκτική και διασφαλίζοντας ότι το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου.

Παίξτε εκ του ασφαλούς με ένα χρωμέ φινιρίσμα ή κάντε τη διαφορά με ένα εντυπωσιακό ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα

(Φωτογραφία: Μπαταρία νιπτήρα Ona της Roca  σε χρωμέ, μαύρο ματ, μαύρο τιτάνιο και ροζ χρυσό)

Υγιεινή και υψηλή τεχνολογία

Οι ηλεκτρονικές μπαταρίες χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη υγιεινή στο χώρο της κουζίνας ή του μπάνιου. Οι μπαταρίες για ανέπαφη χρήση προτείνονται και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως μια αποτελεσματική λύση κατά της εξάπλωσης μικροβίων και λοιμώξεων.  Αυτές οι σύγχρονες μπαταρίες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε δημόσιους ή ημιδημόσιους χώρους.  Συνδυάστε τες με έναν νιπτήρα από Fineceramic, μια νέα εναλλακτική λύση στην πορσελάνη που είναι πιο λεπτή και πιο ανθεκτική, για να κάνετε το χώρο του μπάνιου σας πραγματικά υπερσύγχρονο.

 

(Φωτογραφία: Μπαταρία για ανέπαφη χρήση σε χρωμέ φινίρισμα από τη συλλογή L20 της Roca)

Φιλική προς το περιβάλλον απόδοση

Μια μικρή αλλαγή, όπως είναι αυτή μιας μπαταρίας, μπορεί να επιφέρει μια τεράστια διαφορά στο περιβάλλον.

Οι σύγχρονες μπαταρίες ενσωματώνουν την τεχνολογία Cold Start. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγουν από την κρύα λειτουργία. Έτσι, εμποδίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του θερμοσίφωνα, αλλά και την απελευθέρωση CO2 στην ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε στη μπαταρία σας ένα φίλτρο νερού και να εξοικονομήσετε με αυτόν τον τρόπο επιπλέον νερό, χωρίς ωστόσο να θυσιάσετε την άνεση στη χρήση.

(Εικόνα: Μπαταρία νιπτήρα με τεχνολογία Cold Start, από τη συλλογή Cala της Roca)

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε