Επιλέξτε τη χώρα σας

Κατεβάστε τα προϊόντα της Roca σε αντικείμενα ΒΙΜ

Κατεβάστε τα προϊόντα της Roca σε αντικείμενα BIM σε μορφή Revit ή ArchiCAD από την ιστοσελίδα bimobject.com

Χάρη στη συμφωνία συνεργασίας με την BIMobject, η Roca διαθέτει στην ιστοσελίδα της ολόκληρο τον κατάλογο των προϊόντων της σε μορφή αντικειμένων BIM.

Η Roca υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας το 2014 με την BIMobject σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της δέσμευσή της να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου με τα πιο προηγμένα εργαλεία για την εργασία τους.

Ένα αντικείμενο BIM είναι ένας συλλέκτης πληροφοριών που ενσωματώνει όλα τα σημαντικά δεδομένα για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Ακολουθώντας τη μέθοδο συνεργατικής ψηφιακής εργασίας των τεχνολογιών BIM Building Modeling Information, τα αντικείμενα BIM μπορούν να ληφθούν από το cloud και να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε λογισμικό BIM.

Με αυτόν τον τρόπο, αρχιτέκτονες, μηχανικοί ή σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προηγμένο εργαλείο στα έργα που πραγματοποιούν. Η δυνατότητα λήψης αντικειμένων BIM της Roca αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της εργασίας τους, επιτυγχάνοντας γρηγορότερες και υψηλότερης ποιότητας διαδικασίες που ελαχιστοποιούν το περιθώριο σφάλματος.

Τα Βραβεια Βιμ Και Τα Νεα Της Roca

ΒΡΑΒΕΙΑ 2018 BIMOBJECT

Βραβείο στη μάρκα με τις περισσότερες λήψεις στο bimobject.com για το 2019

Βραβεια 2016 Bimobject

Βραβείο στη μάρκα με τις περισσότερες λήψεις στο bimobject.com για το 2016

Τα Αντικειμενα Bim Της Roca Φτανoyn Τις 1.000.000 Ληψεις

Η Roca, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη αντικειμένων BIM, είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου που έφτασε σε αυτές τις λήψεις από τον ιστότοπο BIMObject.