Επιλέξτε τη χώρα σας

Νέες τεχνολογίες και καινοτόμα υλικά για το μπάνιο

Με νέες τεχνολογίες και καινοτόμα υλικά, το μπάνιο σας μπορεί να μετατραπεί σε έναν απροσδόκητα βιώσιμο χώρο στο σπίτι σας. Ανακαλύψτε τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ και τις ανάγκες του μπάνιου σας.

Υλικά

Άλλες καινοτόμες τεχνολογίες

Everlux

Η επίστρωση Everlux της Roca δίνει ζωή στις μπαταρίες και τα αξεσουάρ μπάνιου. Πολύ ανθεκτικό στις γρατσουνιές και με αναλλοίωτα μεταλλικά φινιρίσματα.

Rimless®

Οι λεκάνες χωρίς χείλος δεν έχουν γωνίες ή εσοχές για ευκολότερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό. 

Rimless® Vortex

Με την τεχνολογία Roca Rimless® Vortex, το νερό σχηματίζει μια ροή στροβιλισμού 360 μοιρών στην επιφάνεια της λεκάνης.

In-Wash®

Προχωρώντας μπροστά, στη Roca δοκιμάζουμε διαρκώς τα όρια υγιεινής και τεχνολογίας.

In-Tank®

Η επιτομή της καινοτομίας της Roca. Η In-Wash® Insignia διαθέτει την τεχνολογία In-Tank®, χαρακτηριστική καινοτομία της Roca, όπου το καζανάκι είναι ενσωματωμένο στη λεκάνη. Το In-Tank® βελτιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο, προάγοντας την αισθητική και την πρακτικότητα στο μπάνιο.

Multiclean®

Αξιοποιήστε τη δύναμη της τεχνολογίας στη λεκάνη σας μετατρέποντάς την σε έξυπνη λεκάνη. Ανακαλύψτε τη σειρά Multiclean® ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει στα υπάρχοντα μοντέλα των λεκανών μας.

Roca Connect

Το Roca Connect είναι μια έξυπνη λύση μπάνιου που χρησιμοποιώντας το cloud ψηφιοποιεί και απλοποιεί τη διαχείριση του νερού σε δημόσια κτίρια, συνδέοντας κάθε συσκευή κάτω από έναν ενιαίο διαισθητικό πίνακα ελέγχου και κάτω από μια εφαρμογή.