In-Wash electronic toilet Roca
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

Έξυπνα μπάνια: Τεχνολογία επόμενης γενιάς σε νέα επίπεδα

Το απόλυτα έξυπνο μπάνιο

Ένα σύστημα ντους που θυμάται τις ιδανικές ρυθμίσεις κάθε χρήστη. Μια ηλεκτρονική λεκάνη με απαλό ακροφύσιο ψεκασμού πολλαπλών ρυθμίσεων και νυχτερινό φωτισμό LED. Ένας καθρέφτης που ξεθολώνει με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Όλα αυτά, δεν αποτελούν επιστημονική φαντασία, είναι πλέον πραγματικότητα και η Roca έχει όλα όσα χρειάζεστε για να την κάνετε μέρος του σπιτιού σας.

Φέτος, όλοι μιλούν για έξυπνα μπάνια. Η τελευταία γενιά τεχνολογίας μπάνιου είναι πιο πράσινη, πιο λειτουργική και πιο συνδεδεμένη από ποτέ με επίκεντρο πάντα την άνεση και την ευεξία που παραμένουν θεμελιώδη στοιχεία στο έξυπνο μπάνιο.

Έξυπνες λεκάνες: Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες τουαλέτες

In-Wash® Insignia

Ανακαλύψτε την έξυπνη λεκάνη In-Wash® Insignia της Roca, με καινοτομίες που είναι τόσο προοδευτικές όσο και διαισθητικές. Εξακολουθεί να αποτελείται από τα βασικά στοιχεία: κάθισμα, λεκάνη, νερό. Αν και τώρα, το κάθισμα μπορεί να προθερμανθεί και να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα, μέσω ενός ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης παρουσίας. Η λεκάνη είναι Rimless®, γεγονός που την καθιστά πιο υγιεινή και εύκολη στον καθαρισμό της, ενώ το καζανάκι εξοικονόμησης χώρου, ενσωματωμένο στη λεκάνη, έχει βελτιστοποιημένη έκπλυση σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Κάθε στοιχείο έχει επαναπροσδιοριστεί και βελτιστοποιηθεί σύμφωνα με την εμπειρία και τη λειτουργικότητα του χρήστη.

 

(Φωτογραφία: In-Wash® Insignia,  στρογγυλός καθρέφτης Iridia)

έξυπνο μπανιο Roca

Η πιο αξιοσημείωτη εξέλιξη έρχεται με τη μορφή ενός ενσωματωμένου ακροφυσίου νερού που παρέχει πλήρως προσαρμόσιμες λειτουργίες πλυσίματος και στεγνώματος για προσωπική υγιεινή. Η θέση, η πίεση και η θερμοκρασία του νερού και του αέρα μπορούν να ελεγχθούν είτε μέσω τηλεχειριστηρίου είτε μέσω εφαρμογής για smartphones. Όταν τελειώσετε, η αποτελεσματική τεχνολογία στεγνώματος κατευθύνει τον αέρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται.

Άλλα χαρακτηριστικά όπως το αποσμητικό, η επίστρωση Supraglaze® και ο νυχτερινός φωτισμός LED ολοκληρώνουν αυτό το δελεαστικό πακέτο. Η έξυπνη λεκάνη αυτοκαθαρίζεται χρησιμοποιώντας τόσο νερό όσο και υπεριώδη φωτισμό, για να εξασφαλίσει την μέγιστη εμπειρία υγιεινής με την ελάχιστη πρακτική συντήρηση.

In-Wash® Ona

Εμπνευσμένη από τη ζεστασιά της Μεσογείου, η νέα In-Wash® Ona είναι μια έξυπνη λεκάνη με μια εντελώς διαισθητική διεπαφή διαμόρφωσης πλυσίματος, με υψηλές δυνατότητες στεγνώματος χάρη στο φαινόμενο Coanda και με τον έλεγχο και την εξατομίκευση που προσφέρει το Roca Connect. Επιπλέον, η In-Wash® Ona ενσωματώνει άψογα το σχεδιασμό και την υγιεινή με οργανικές γραμμές εμπνευσμένες από φυσικές φόρμες αποτελώντας μια έξυπνη επιλογή για το μπάνιο.

 

(Φωτογραφία: In-Wash® Ona)

έξυπνος σχεδιασμός λεκάνης από τη Roca

In-Wash® Inspira

Η συλλογή In-Wash® Inspira διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εγκατάστασης για κάθε οικιακό χώρο και χώρο μπάνιου, με μινιμαλιστικό και συμπαγή σχεδιασμό και χωρίς ορατά καλώδια. Ανεξάρτητα από την επιλογή σχεδιασμού ή εγκατάστασης που χρειάζεστε μπορείτε να βρείτε την In-Wash® Inspira που ταιριάζει στο χώρο σας.

 

(Εικόνα: In-wash® Inspira In-Tank®)

Έξυπνες ιδέες μπάνιου. Multiclean από τη Roca

Multiclean® M4

Με λεπτό και μοντέρνο σχεδιασμό, η τελευταία γενιά καθισμάτων με τεχνολογία προσωπικής υγιεινής φέρνει όλα τα πλεονεκτήματα του πλυσίματος με νερό της ευαίσθητης περιοχής στις παραδοσιακές λεκάνες της Roca, αλλάζοντας μόνο το κάθισμα και το κάλυμμα της λεκάνης.

Multiclean® M4 μετατρέπει το WC σε μια πραγματικά έξυπνη λεκάνη με τεχνολογία πλυσίματος και στεγνώματος, ακροφύσιο αυτοκαθαρισμού και μια εντελώς εξατομικευμένη εμπειρία, χάρη στο Roca Connect.

(Φωτογραφία: Multiclean®)

Έξυπνες ιδέες μπάνιου. Multiclean από τη Roca

Έξυπνες ιδέες μπάνιου. Multiclean από τη Roca

Είναι στο ντους που η έξυπνη τεχνολογία είναι πιο ευχάριστη – και στο έξυπνο ντους της Roca η τεχνολογία ξεκινά πριν καν μπείτε μέσα στο ίδιο το ντους. Από την εφαρμογή, μπορείτε να δώσετε εντολή να προθερμανθεί το νερό στις επιθυμητές ρυθμίσεις, έτσι ώστε σε κάθε βήμα σας η εμπειρία να εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ακριβείς ανάγκες και επιθυμίες σας. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ή την πίεση του νερού μόλις εισέλθετε, οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια μέσω του πίνακα ελέγχου.

 

(Φωτογραφία: έξυπνο πάνελ ντους)

έξυπνη τεχνολογία ντους και μπάνιου

Μόλις αποφασίσετε πώς θέλετε τις ρυθμίσεις σας, το μόνο που μένει είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία ντους. Ο πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την έξοδο του νερού. Για να σταματήσετε το ντους, χρειάζεται μόνο να πατήσετε ένα κουμπί, ενώ όταν είστε έτοιμοι να επανέλθει το νερό, απλώς πατήστε ξανά το κουμπί και θα επιστρέψει ακριβώς στη ρύθμιση που το αφήσατε.

Μόλις βγείτε από το ντους, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού που απελευθερώνει υψηλά επίπεδα πίεσης από τις εξόδους, αφαιρώντας άλατα και άλλες ακαθαρσίες από σωλήνες και τζετ. Είναι επίσης ένα ασφαλές ντους, καθώς οι ρυθμίσεις ελέγχου θερμοκρασίας είναι προεπιλεγμένες να μην ξεπερνούν τους 38 βαθμούς γεγονός που προστατεύει από εγκαύματα χρήστες όπως παιδιά και ηλικιωμένους.

 

(Εικόνα: Έξυπνο πάνελ ντους με τηλέφωνο ντους stella stick και κεφαλή ντους Raindream)

έξυπνο ντους με 3 πίδακες

Έξυπνα μπάνια για έναν υγιέστερο πλανήτη

H έξυπνη τεχνολογία δεν είναι απλώς ένα gadget, αλλά επιπλέον είναι φιλικότερη στο περιβάλλον. Η τεχνολογία για έξυπνα μπάνια συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Roca Connect παρακολουθεί την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται από κάθε άτομο και τη συνολική ποσότητα νερού από όλους τους χρήστες, αυξάνοντας έτσι την ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατανάλωση νερού και ενθαρρύνοντας υπεύθυνες συνήθειες. Επιπλέον, οι εξατομικευμένες ρυθμίσεις ελέγχου δεν επιτρέπουν πλέον την ενοχλητική εναλλαγή μεταξύ ζεστού και παγωμένου κρύου – κατά την αναζήτηση της επιθυμητής θερμοκρασίας και πίεσης του νερού στο ντους – δημιουργώντας έτσι μια πιο ευχάριστη εμπειρία για εσάς, αλλά και μια σημαντική εξοικονόμηση νερού και ενέργειας σε ετήσια βάση. Με το μέσο ντους να χρησιμοποιεί ένα λίτρο νερού κάθε επτά δευτερόλεπτα, αυτά τα λεπτά που ξοδεύετε προσπαθώντας να κάνετε τις σωστές ρυθμίσεις είναι καλύτερα για τον πλανήτη, ενώ μπορούν να σας εξοικονομήσουν σημαντικά χρήματα στο λογαριασμό του νερού κάθε μήνα.

 

(Εικόνα: Εφαρμογή Roca Connect)

Εφαρμογή Roca Conect για έξυπνα μπάνια
Ήρεμα νερά
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε