Choose the basin faucet that adapts to your style │ Roca
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΑ ΣΑΣ: ΣΧΕΔΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Καθώς υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη μπαταριών για το μπάνιο όσα και τα σπίτια, διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

: Κλασική, μινιμαλιστική, ανέπαφης λειτουργίας ή χρωματιστή…. Αλλάζοντας την μπαταρία του νιπτήρα σας μπορείτε να αλλάξετε την προσωπικότητα του χώρου του μπάνιου σας ή να τον αναβαθμίσετε τεχνολογικά για περισσότερη ασφάλεια και αποδοτικότητα στις συνήθειες περιποίησής σας. Γι’ αυτό η Roca προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προτάσεων που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και ανάγκη.

Αν θέλετε κάθε λεπτομέρεια να ταιριάζει τέλεια στο σύνολο, το design θα είναι το βασικό κριτήριο της επιλογής σας. Έτσι, μια μπαταρία με δύο λαβές σε σχήμα αστεριού ταιριάζει σε σπίτια που αναπολούν το παρελθόν με κλασικές βρύσες.  Όσοι αναζητούν μοντέρνο στυλ επιλέγουν μινιμαλιστικές ή γεωμετρικές γραμμές, ενώ οι πιο δυναμικοί χρήστες θα επιλέξουν τολμηρά σχήματα όπως το joystick ή θα πειραματιστούν με χρώματα όπως το Μαύρο Τιτάνιο, το Ροζ Χρυσό ή το Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο με την αποκλειστική επικάλυψη Everlux.

Σχετικά με την αποδοτικότητα, οι μπαταρίες νιπτήρα της Roca καινοτομούν με προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και ορθή χρήση των πόρων.  Το σύστημα εκκίνησης από την κρύα λειτουργία αποτρέπει την ακούσια λειτουργία του θερμοσίφωνα, καθώς με τη λαβή στην κεντρική θέση διοχετεύεται αποκλειστικά και μόνο κρύο νερό. Από την άλλη πλευρά, η τεχνολογία Softurn® παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ακρίβειας και απαλότητας στη χρήση της λαβής. Παράλληλα, ο ενσωματωμένος περιοριστής ροής διασφαλίζει σημαντική μείωση στην κατανάλωση του νερού.

Τέλος, αν θέλετε μεγαλύτερο επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο του μπάνιου σας, μια λύση ανέπαφης λειτουργίας θα σας επιτρέψει να ανοίγετε και να κλείνετε τη βρύση χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.  Με αισθητήρες κίνησης στη βάση ή στο ρουξούνι, οι ηλεκτρονικές μπαταρίες της Roca ενεργοποιούν τη ροή του νερού, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και να λειτουργήσουν με μπαταρίες.

Insignia, χρώμα και κομψότητα

Με μια πλαϊνή λαβή γεμάτη στυλ, η σειρά Insignia προσφέρει κομψότητα και avant-garde design που συνδυάζεται με λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας όπως το σύστημα εκκίνησης της μπαταρίας από την κρύα λειτουργία και η τεχνολογία Softturn®. Χάρη στην επικάλυψη Everlux που διαθέτει, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πρωτότυπα φινιρίσματα όπως Μαύρο Τιτάνιο, Ροζ Χρυσό και Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο.

Pals, η ακρίβεια του joystick

Το απαλό στη χρήση και εργονομικό joystick της σειράς Pals επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει την παροχή νερού με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και με ελάχιστη προσπάθεια.  Με την αποκλειστική επικάλυψη Evershine που εξασφαλίζει τη λάμψη σε βάθος χρόνου και παρά τη χρήση, αυτή η μοντέρνα μπαταρία νιπτήρα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική χάρη σε έναν μηχανισμό προστασίας που βρίσκεται γύρω από τη λαβή και εμποδίζει το νερό από το να εισέλθει μέσα στην κεφαλή.

Loft, μοντέρνες γραμμές με δύο λαβές

Αν αναζητάτε μια μοντέρνα μπαταρία με δύο λαβές, η σειρά Loft διαθέτει μπαταρίες με λαβές σε σχήμα σταυρού, με καμπύλο ρουξούνι που ξεχωρίζει, οι οποίες τοποθετουνται στο νιπτήρα ή εντιχοίζονται.  Και για να αποφύγετε την επαφή των χεριών, μπορείτε να επιλέξετε τα μοντέλα ανέπαφης λειτουργίας με ενσωματωμένο αισθητήρα στο ρουξούνι.

Carmen, ένας φόρος τιμής στο παρελθόν

ΟΙ μπαταρίες με δύο λαβές σε σχήμα αστεριού και κυματοειδή σιλουέτα που μας ταξιδεύουν στη δεκαετία του 1940, αποτελούν το κεντρικό σημείο αναφοράς μιας συλλογής μπαταριών που μας ταξιδεύει στο χρόνο.  Η σειρά Carmen διατηρεί ένα κλασικό στυλ χωρίς να θυσιάζει την καινοτομία, με στοιχεία όπως η επικάλυψη EverShine για μια λάμψη που αντέχει στον χρόνο.

Naia, γεωμετρικά σχήματα

Χάρη στον προσεκτικό συνδυασμό επίπεδων και καμπύλων γραμμών, η σειρά Naia ταιριάζει απόλυτα σε χώρους μπάνιου με μινιμαλιστικό στιλ και ξεκάθαρα σχήματα.  Εξοπλισμένη με το σύστημα εκκίνησης Softurn®, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της χρωμέ επικάλυψης Evershine ή των φινιρισμάτων της επικάλυψης Everlux: Μαύρο Τιτάνιο, Ροζ Χρυσό ή Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο.

L20-E, μια λύση ανέπαφης λειτουργίας

Με αισθητήρα κίνησης στη βάση του ρουξουνιού, η σειρά L20-E εγγυάται τη μέγιστη υγιεινή χωρίς να αγγίζετε καμία επιφάνεια.  Με λεία επιφάνεια και κομψές καμπύλες, αυτή η ηλεκτρονική μπαταρία διαθέτει επικάλυψη Evershine για μόνιμη λάμψη και επιτρέπει στους χρήστες να προεπιλέξουν την κρύα ή την προ-αναμεμιγμένη λειτουργία ώστε να εξασφαλίσουν σταθερή θερμοκρασία νερού.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε