Τουαλέτες ONE HUNDRED: καινοτομία, ασφάλεια και υγιεινή σε τουαλέτες δημοσίων χώρων
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

Τουαλέτες ONE HUNDERD: καινοτομία, ασφάλεια και υγιεινή σε τουαλέτες δημοσίων χώρων

Καθώς στη σημερινή εποχή, περισσότερο από ποτέ, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και μαζί με αυτήν στην υγιεινή στις τουαλέτες δημοσίων χώρων, υπάρχουν πολλοί νέοι τρόποι να διαμορφώσουμε τους χώρους αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη δημόσια χρήση και την ατομική άνεση.

Οι τουαλέτες ONE HUNDRED είναι μια καινούρια ιδέα για τουαλέτες δημοσίων χώρων που φέρνει την καινοτομία και τη μέγιστη ασφάλεια στις τουαλέτες δημοσίων χώρων, όπως τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, οι σταθμοί ανεφοδιασμού καυσίμων και οι αφετηρίες των μέσων μαζικής μεταφοράς. Καθώς ο χώρος του μπάνιου είναι ένας χώρος στον οποίο θέλουμε να νιώθουμε άνετα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, η Roca εξοπλίζει τα έργα της με ανέπαφα προϊόντα και λύσεις ώστε να αποφεύγεται η άμεση επαφή των χεριών με τις μπαταρίες, τις πλακέτες λειτουργίας για τα καζανάκια και τα ουρητήρια, αποτρέποντας έτσι τη μετάδοση ιών και βακτηρίων.

Καθώς η υγεία μας είναι ανεκτίμητη, το επιχειρηματικό μοντέλο αυτών των τουαλετών δημοσίων χώρων προσφέρει μια συμπληρωματική υπηρεσία στις συμβατικές τουαλέτες. Δήλωση της Marielle Romeijn, co-founder και CBO της ONE HUNDRED Restrooms.«Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στην ανθρώπινη ευεξία, αλλάζοντας τον ορισμό της έκφρασης «διάλειμμα για τουαλέτα.Μεταμορφώνουμε την γεμάτη άγχος διαδρομή προς μια τουαλέτα δημοσίου χώρου σε μια ασφαλή και άνετη επίσκεψη σε ένα κέντρο ευεξίας, που προσφέρει έξυπνες τεχνολογίες υγείας και υγιεινής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία κατά την παραμονή στο χώρο του μπάνιου.»Έτσι, αφήνοντας πίσω την παραδοσιακή έννοια της τουαλέτας δημόσιου χώρου, και με βάση την τυποποίηση και την βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου, οι εγκαταστάσεις παρέχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας πάνω στην άνεση και την υγιεινή, σε άνετο και προσεκτικά σχεδιασμένο περιβάλλον που εκπέμπει μια αίσθηση ζεν. «Το να αισθανόμαστε ασφαλείς για θέματα υγιεινής στους δημόσιους χώρους είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Άλλωστε, η υγιεινή και η υγεία πηγαίνουν χέρι χέρι. Μαζί με τον συνεργάτη μας τη Roca έχουμε στόχο να θεσπίσουμε νέα πρότυπα μηδενικής επαφής στους χώρους μπάνιου. Οι ανέπαφες λύσεις μας αποτρέπουν τη μετάδοση ιών και βακτηρίων.

 

Πέρα από τα ανέπαφα προϊόντα της Roca, η ONE HUNDRED Restrooms έχει εμπιστευτεί την εταιρεία μας για την τοποθέτηση ουρητηρίων της σειράς Chic, νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης της σειράς Inspira Round που είναι κατασκευασμένοι από Fineceramic® και επίτοιχων λεκανών της σειράς Inspora Round με τεχνλογία Rimless.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε