Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα από τα προϊόντα του μπάνιου σας
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα από τα προϊόντα του μπάνιου σας

Εξοικονομήστε χρήματα με απλές αλλαγές στο μπάνιο σας

Καθώς το κόστος των βασικών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας συνεχίζει να εκτοξεύεται στα ύψη, οι ιδιώτες επωμίζονται τις συνέπειες του αυξανόμενου κόστους. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ σημαντική η εξοικονόμηση χρημάτων. Οι απλές αλλαγές στο σχεδιασμό του μπάνιου σας μπορούν να αποφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση πόρων και χρημάτων διατηρώντας ή ακόμα και βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα του.

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Ένα τέτοιο ενδεικτικό παράδειγμα είναι τα φίλτρα νερού.  Τοποθετούνται εύκολα, κοστίζουν πολύ φθηνά και μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα υδραυλικών.  Τοποθετώντας τα μέσα στη μπαταρία, αναμειγνύουν τη ροή του νερού με αέρα μειώνοντας δραστικά την ποσότητα του νερού  που βγαίνει από την μπαταρία σας χωρίς να μειώνει τη λειτουργικότητα της.

 

(Εικόνα: Μπαταρία νιπτήρα Cala σε χρωμέ φινίρισμα)

Cala single-lever basin mixer in chrome

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Οι θερμοστατικές μπαταρίες σας επιτρέπουν να επιλέξετε ακριβώς τη θερμοκρασία που θέλετε, βάζοντας τέλος σε όλα αυτά τα λεπτά που προσπαθείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού από τη λαβή του ντους. Επιπλέον, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας και κατά συνέπεια και χρημάτων. Το κόστος αγοράς μιας θερμοστατικής μπαταρίας μπορεί να σας φανεί μεγάλο, ωστόσο από την πρώτη μέρα θα αρχίσει να σας αποδίδει, αλλά και να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία ντους.

 

(Εικόνα: T-1000 θερμοστατική μπαταρία λουτρού)

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΡΥΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω της μπαταρίας σας είναι να επιλέξετε μια μπαταρία με σύστημα σχεδιασμό Cold Start. Οι περισσότερες μπαταρίες μπάνιου ανοίγουν κάπου μεταξύ ζεστού και κρύου, ενεργοποιώντας σε κάθε άνοιγμα τους το θερμοσίφωνα. Οι μπαταρίες Cold Start ανοίγουν από την κρύα λειτουργία. Αυτή η μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια ενός έτους. Όπως όλες οι καινοτομίες, το Cold Start είναι τόσο απλό όσο και αποτελεσματικό.

 

(Εικόνα: Ona λείο μίξερ λεκάνης σώματος Μπαταρία νιπτήρα Ona σε χρωμέ φινίρισμα)

ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΚΑΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ

Η W+W, λεκάνη και νιπτήρας σε ένα προϊόν, είναι ακόμα μια πρόταση εξοικονόμησης νερού. Αυτή η έξυπνη λύση, παίρνει το νερό του νιπτήρα, το φιλτράρει και το επαναχρησιμοποιεί στη λεκάνη. Το προϊόν αυτό όχι μόνο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά συμβάλλει και στην εξοικονόμηση χώρου στο μπάνιο σας. Επιπλέον, είναι μια εφάπαξ επένδυση που εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα.

 

(Φωτογραφία: Roca W+W επιτοίχια κρεμαστή λεκάνη με νιπτήρα)

Roca W+W wall-hung toilet

Υπάρχει ένας μύθος ότι αυτό που είναι καλό για την τσέπη σας είναι από τη φύση  του περίπλοκο στην εγκατάσταση και κακό για τον πλανήτη. Σε πολλές περιπτώσεις, ισχύει το αντίστροφο και πολλές «πράσινες» λύσεις για το σπίτι είναι απλές στην εγκατάσταση τους, ενώ εξοικονομούν σημαντικά χρήματα στους καταναλωτές. Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε λύσεις που εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας παράλληλα δραστικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε σε αυτές κάθε μήνα.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε