IN-WASH® IN-TANK®: ΛΕΚΑΝΗ, ΜΠΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΑΚΙ, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

IN-WASH® IN-TANK®: ΛΕΚΑΝΗ, ΜΠΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΑΚΙ, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Οι λεκάνες με λειτουργία μπιντέ της Roca, τώρα και με ενσωματωμένο καζανάκι, εξασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, ενώ μπορούν να εγκατασταθούν παντού.

Φανταστείτε μια λεκάνη που εγγυάται την απόλυτη υγιεινή και μπορεί να εγκατασταθεί παντού. Η Roca το πραγματοποιεί με τη λεκάνη InWash® InTank®, μια επαναστατική τεχνολογία που σας δίνει απόλυτη ελευθερία, όταν σχεδιάζετε το μπάνιο σας. Πιστεύουμε ότι η λεκάνη είναι ένα τόσο καθημερινό αντικείμενο που τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει. Και αν η άφιξη της λεκάνης με λειτουργία μπιντέ In-Wash® ήταν κάτι διαφορετικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα, ετοιμαστείτε για τη νέα γενιά Έξυπνων Λεκανών που μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν παντού.

Ενσωματωμένο καζανάκι

Ένα μοντέρνο μπάνιο δεν ξεχωρίζει μόνο για την υπερσύγχρονη τεχνολογία του. Θα πρέπει επιπλέον να προσφέρει λειτουργικότητα, αρμονία και άνεση. Η λεκάνη InWash® InTank® πληροί και τις τρεις αυτές προϋποθέσεις, καθώς επίσης τεχνολογία και design, χωρίς να αμελεί τη βασική λειτουργία της: την απόλυτη υγιεινή.

Με την τεχνολογία In-Tank® της Roca μπορείτε να ξεχάσετε το καζανάκι, το οποίο ενσωματώνεται πλέον στη λεκάνη.  Το σύστημα ψεκασμού Soft Air ωθεί το νερό στο άνω τμήμα της λεκάνης παρέχοντας μια πλήρη, αποτελεσματική και αθόρυβη έκπλυση. Οι δύο ταυτόχρονοι τύποι εξόδου του νερού, ανεμοστρόβιλος και καταρράκτης, εγγυώνται ισχυρότερη ροή με ελάχιστη κατανάλωση νερού. Επιπλέον, ολόκληρη η λεκάνη καθαρίζεται σχολαστικά χάρη στην τεχνολογία Rimless Vortex που αφαιρεί το εσωτερικό χείλος της λεκάνης και παρέχει έκπλυση 360º.

Πολλαπλές επιλογές εγκατάστασης

Η λεκάνη In-Wash® In-Tank® δεν χρειάζεται εντοιχισμένο καζανάκι. Επομένως, μπορεί να εγκατασταθεί όπου θέλετε, χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον, σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο μπάνιο, καθώς εξοικονομεί από 10-20εκ χώρο. Μινιμαλιστικό design χωρίς ορατά καλώδια που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αισθητική του χώρου.

Η απόλυτη υγιεινή

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία και ο σχεδιασμός της λεκάνης In-Tank® συνδυάζονται με την πρωτοποριακή υγιεινή της λεκάνης In-Wash®. Η λεκάνη που εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Το ακροφύσιο της λεκάνης In-Wash® ρυθμίζεται ώστε να φτάνει τις πιο ευαίσθητες περιοχές, ενώ παρέχει ήπιο στέγνωμα της περιοχής. Το ακροφύσιο καθαρίζεται πριν και μετά από κάθε χρήση για πλήρη απολύμανση, ενώ περιλαμβάνει και ένα εύκολα αφαιρούμενο άκρο για πιο σχολαστική καθαριότητα.

Φιλικό προς το χρήστη

Όπως και στις άλλες έξυπνες λεκάνες της Roca, το τηλεχειριστήριο και το πλαϊνό πάνελ είναι διαισθητικά και επιτρέπουν τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού και του αέρα, καθώς και τη θέση του ακροφυσίου. Αυτή η λεκάνη με ενσωματωμένο καζανάκι διαθέτει επίσης δύο μπουτόν για την επιλογή πλήρους ή μερικής έκπλυσης, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού. Ως καινοτομία, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αυτή η έξυπνη λεκάνη εγγυάται έως και δύο πλήρεις εκπλύσεις χρησιμοποιώντας το πλευρικό κουμπί.

Ευκολία καθαρισμού

Η λεκάνη In-Wash® In-Tank® διαθέτει το νέο σμάλτο Supraglaze, αποκλειστικό της Roca, το οποίο εμποδίζει τη συσσώρευση βρωμιάς. Πάνω από το υπάρχον σμάλτο, εφαρμόζεται μια επιπλέον επίστρωση που εξασφαλίζει μια εντελώς αδιάβροχη, λαμπερή, πολύ μαλακή και εύκολη στον καθαρισμό επιφάνεια, διατηρώντας ωστόσο τόσο την ανθεκτικότητα όσο και την υγιεινή του παραδοσιακού σμάλτου.

Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, μόλις ανατρέψαμε τα δεδομένα στις Έξυπνες Λεκάνες, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολο για εσάς να επιλέξετε τη διάταξη του μπάνιου σας. Καλωσορίστε τη λεκάνη In-Wash® In-Tank® της Roca.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε