IN-WASH®, Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ROCA ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

IN-WASH®, Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ROCA ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Ανακαλύψτε τη λεκάνη που σας πλένει με νερό και θα εκπλαγείτε από την εύκολη εγκατάσταση και τις καινοτομίες της.

Ένα απαραίτητο και αναντικατάστατο στοιχείο, το νερό είναι το κλειδί της In-Wash®, της έξυπνης λεκάνης της Roca που φέρνει αυτό το βασικό και ζωτικό αγαθό στην καθημερινότητα σας. Με μια εμπειρία πάνω από 100 ετών στην τεχνολογία και την ευεξία, η Roca καινοτομεί σχεδιάζοντας μια λεκάνη με μπιντέ με μοναδικές επιδόσεις που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε μπάνιο χάρη στο συμπαγές σχήμα και την εύκολη εγκατάστασή της.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Με ένα ακροφύσιο με δυνατότητα ρύθμισης σε 5 διαφορετικές θέσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, η λεκάνη In-Wash® εγγυάται την πλήρη υγιεινή με νερό της πρωκτικής και περινιακής περιοχής. Η προσαρμογή των λειτουργιών είναι αναμφίβολα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της τουαλέτας με μπιντέ καθώς η πίεση της ροής του νερού μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα έντασης, ενώ η θερμοκρασία της μπορεί να ρυθμιστεί στους 33º, 36º ή 39º. Τέλος, η In-Wash® διαθέτει λειτουργία στεγνώματος με ζεστό αέρα, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί εξίσου σε τρία επίπεδα.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η λεκάνη In-Wash® μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το πλαϊνό πάνελ ή ένα πρακτικό τηλεχειριστήριο. Απλό και διαισθητικό, το πλαϊνό πάνελ διαθέτει τρία κουμπιά για μεγαλύτερη φιλικότητα προς το χρήστη. Το τηλεχειριστήριο, από την άλλη, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις θέσεις του ακροφυσίου, τη θερμοκρασία και την πίεση του νερού και μπορεί να στερεωθεί μαγνητικά σε ένα στήριγμα τοίχου.

 

Η έξυπνη λεκάνη της Roca διαθέτει αισθητήρα υπερύθρων που ενεργοποιείται όταν εντοπίσει παρουσία στο κάθισμα της λεκάνης, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος θα ξεκινούν μόνο όταν είναι απαραίτητο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφάλειας και άνεσης αυτής της έξυπνης λεκάνης είναι ο φωτισμός LED που μπορεί να ρυθμιστεί για να παραμένει ενεργός για 8 ώρες και σε 4 διαφορετικές λειτουργίες.

ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση της In-Wash® είναι πολύ πιο εύκολη από όσο φαντάζεστε. Χωρίς εργασίες τοιχοποιίας, αυτή η έξυπνη λεκάνη μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε τουαλέτα. Το μόνο που απαιτείται είναι μια συμβατική πρίζα και μια παροχή νερού. Σε συμπαγείς και μινιμαλιστικές σχεδιαστικές γραμμές, μπορείτε να εγκαταστήσετε την In-Wash® τόσο στην επιδαπέδια όσο και στην επιτοίχια έκδοσή της.

ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΚΑΝΗ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Καθώς η τεχνολογία και η καινοτομία πρέπει να είναι πάντα στην υπηρεσία της καθημερινής μας ζωής, η In-Wash® καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα. Το αποσπώμενο ακροφύσιο της καθαρίζεται πριν και μετά από κάθε χρήση για μέγιστη υγιεινή, ενώ μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα την άκρη του ακροφυσίου και το κάλυμμα της λεκάνης για μεγαλύτερη καθαριότητα. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα In-Wash® διαθέτουν την τεχνολογία Rimless, η οποία αφαιρεί το εσωτερικό χείλος που υπάρχει στις παραδοσιακές λεκάνες, αντικαθιστώντας το με ομοιόμορφα εσωτερικά τοιχώματα χωρίς εσοχές ή γωνίες, όπου μπορεί να συσσωρευτεί βρωμιά.

IN-WASH® IN-TANK®, Η ΛΕΚΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΖΑΝΑΚΙ

Τέλος, η σειρά In-Wash® διαθέτει δύο επιπλέον μοντέλα χωρίς καζανάκι χάρη στην τεχνολογία In-Tank®, η οποία ενσωματώνει το καζανάκι στη λεκάνη. Καθώς δεν απαιτείται πλαίσιο εντοιχισμού, η In-Wash® In-Tank® κάνει ευκολότερη την εγκατάσταση της λεκάνης και επιτρέπει στους χρήστες, με την απουσία του καζανακίου, να εξοικονομήσουν χώρο, από 10 έως και 20 εκ.. Επιπλέον, η τεχνολογία Rimless Vortex παρέχει έκπλυση 360 ° που καλύπτει ολόκληρη τη λεκάνη, παρέχοντας τη βέλτιστη έκπλυση με την ελάχιστη ποσότητα νερού. Τέλος, η In-Wash® In-Tank® ενσωματώνει το Supraglaze®, μια επιπλέον επίστρωση πάνω από το παραδοσιακό σμάλτο, η οποία εμποδίζει τη συσσώρευση βρωμιάς και έχει ως αποτέλεσμα μια αδιάβροχη, λαμπερή και εξαιρετικά λεία επιφάνεια, εύκολη στον καθαρισμό.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε