Ιδέες μπάνιου για να περιποιηθείτε τους επισκέπτες σας
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

Ιδέες μπάνιου για να περιποιηθείτε τους επισκέπτες σας

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε μια όαση γαλήνης για τους επισκέπτες σας

Η φιλοξενία φίλων ή συγγενών μπορεί να είναι μια υπέροχη ιδέα, αλλά συχνά μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές, καθώς διαφορετικοί άνθρωποι καλούνται να μοιραστούν ξαφνικά τον ίδιο χώρο. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε τέτοια πιθανότητα, καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε άνεση στο χώρο σας και ιδιαίτερα στο μπάνιο. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές απλές ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε ένα χώρο χαλάρωσης για τους φιλοξενούμενους σας.

Ένα μπάνιο δεν είναι απαραίτητο να είναι πολυτελές. Είναι απαραίτητο όμως να διαθέτει ένα καλό σύστημα ντους που θα βοηθήσει τους επισκέπτες σας να χαλαρώσουν μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι. Για μέγιστη απόλαυση, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια σύγχρονη, μεγάλη κεφαλή ντους με καλή πίεση νερού.

(Εικόνα: Κεφαλή ντους με βροχή )

Oι καλεσμένοι σας θα έχουν σίγουρα αρκετά ρούχα και αξεσουάρ. Καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε στο μπάνιο σας έναν χώρο για να τα τοποθετήσουν, αλλά και έναν χώρο για να ακουμπήσουν και να στεγνώσουν τις πετσέτες τους.  Οι πετσετοκρεμάστρες είναι μια καλή λύση, αν και σε μικρούς χώρους με πολλούς χρήστες, μπορείτε εναλλακτικά να τοποθετήσετε άγγιστρα πολλαπλών θέσεων.

 

(Φωτογραφία: Κρεμάστρα για πετσέτες ξενοδοχείων σε χρωμέ φινίρισμα)

Όταν ταξιδεύουμε, όλα τα μικροαντικείμενα που έχουμε συνήθως στο μπάνιο μας καταλήγουν στριμωγμένα σε μια τσάντα. Όταν φτάνει η στιγμή να ξεπακετάρουμε, τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν γρήγορα από τον έλεγχο και πολύ πιθανό να βρεθούμε περιστοιχισμένοι με αμέτρητα μπουκάλια μεγέθους ταξιδίου. Οι δίσκοι οργάνωσης  θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε όλα τα πράγματα σας τακτοποιημένα. Εξάλλου, περισσότερη καθαριότητα και καλύτερη οργάνωση οδηγούν σε μια πιο ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

(Φωτογραφία: Δίσκος Ona σε μπεζ χρώμα)

Ομοίως, η επιλογή επίτοιχης λεκάνηςκαι επίτοιχου επίπλου μπάνιου είναι ένα από τα κόλπα των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

(Εικόνα: Λεκάνη επίτοιχη Τhe Gap square σε λευκό γυαλιστερό φινίρισμα)

Οι διακοπές δημιουργούν αγαπημένες αναμνήσεις ζωής, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί συχνά να είναι αγχωτικές. Είναι πολύ πιθανό, οι καλεσμένοι σας να είναι εν κινήσει όλη την ημέρα και για να απολαύσουν το χρόνο τους μαζί σας, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για τη χαλάρωσή τους στον χώρο του σπιτιού. Δημιουργώντας μια όαση γαλήνης και ευεξίας, το σπίτι σας θα γίνει μία από τις αγαπημένες τους αναμνήσεις από το ταξίδι τους.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε