Ανανεώστε το μπάνιο σας με αυτές τις ιδέες φωτισμού
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

Ανανεώστε το μπάνιο σας με αυτές τις ιδέες φωτισμού

Ο σωστός φωτισμός είναι ένα βασικό στοιχείο κατά το σχεδιασμό του σύγχρονου μπάνιου

Τα μπάνια πρέπει να είναι οάσεις ειρήνης και ευεξίας, αδιαπέραστα από τα προβλήματα του εξωτερικού κόσμου – χώροι όπου μπορείτε να εστιάσετε στη χαλάρωση και την αυτο-φροντίδα. Για να επιτευχθεί αυτό, ο φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, ενώ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον φωτισμό του υπόλοιπου σπιτιού, τα μπάνια εξοπλίζονται συχνά βιαστικά με ένα φωτισμό που τα αφήνει απογυμνωμένα από κάθε ζεστασιά και προσωπικότητα. Ευτυχώς, υπάρχει μια πληθώρα απλών, οικονομικών λύσεων που μπορείτε να επιλέξετε που θα κάνουν θαύματα στη λειτουργικότητα και την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ LED

Οι καθρέφτες με ενσωματωμένο φωτισμό γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς λόγω της πρακτικότητας, του εντυπωσιακού στυλ και της ενεργειακής τους απόδοσης. Ο φωτισμός που διαχέουν είναι ιδιαίτερα κολακευτικός με λιγότερες σκιές, ιδιαίτερα χρήσιμο για αισθητικές εργασίες όπως το ξύρισμα ή το μακιγιάζ. Οι λαμπτήρες συνήθως είναι κρυμμένοι πίσω από ένα πάνελ για να διαχέουν το φως και να δημιουργούν μια απαλή, ζεστή αίσθηση. Πολλά μοντέλα διαθέτουν αντιθαμβωτική λειτουργία για να απολαμβάνετε την αντανάκλασή σας κάθε στιγμή.

(Εικόνα: Παραλληλόγραμμος καθρέφτης Eidos της Roca  με φωτισμό LED)

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Τα φωτιστικά μπάνιου είναι μια εναλλακτική πρόταση για φωτισμό στον καθρέφτη. Διαθέτουν πολλά από τα πλεονεκτήματα του καθρέφτη με ενσωματωμένο φωτισμό με τη διαφορά ότι προσαρμόζονται εξωτερικά στον καθρέφτη. Αυτά τα φωτιστικά αποτελούν μια μίνιμαλ σχεδιαστική πρόταση που αναδεικνύει τον νιπτήρα και το έπιπλο. Συνδυάστε τα με άλλα φωτιστικά εσωτερικού χώρου πλευρικά του καθρέπτη για να δημιουργήσετε έναν χώρο κομψό, εκλεπτυσμένο και λειτουργικό.

(Εικόνα: Φωτιστικό LED DELIGHT της Roca)

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ

Ακόμα και η λεκάνη σας μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση του φωτισμού  στο μπάνιο σας. Τίποτα δεν είναι πιο δυσάρεστο από το να ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας για να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο σας και να πρέπει να αντιμετωπίσετε το σκληρό φωτισμό ή να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε το απόλυτο σκοτάδι. Οι έξυπνες λεκάνες διαθέτουν απαλό φωτισμό LED ειδικά σχεδιασμένο για να σας διευκολύνει σε παρόμοιες καταστάσεις .

 

(Εικόνα: Έξυπνη λεκάνη in tank®in wash® από τη συλλογή Inspira της Roca)

Για να δώσετε νέα πνοή στο χώρο του μπάνιου σας, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση. Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και του σχεδιασμού, απλές βελτιώσεις όπως η αναβάθμιση του φωτισμού μπορούν να κάνουν θαύματα και να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας με ελάχιστη αναστάτωση ή έξοδα.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε