ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ

Αποχρώσεις όπως το Καφέ, ο Όνυχας, το Μπεζ ή η Πέρλα φέρνουν χρώμα στο μπάνιο σας, ενώ αναδεικνύουν το σχέδιο της μπανιέρας.

Με χρώματα που προσδίδουν μοναδική προσωπικότητα σε κάθε δωμάτιο, οι χρωματιστές μπανιέρες μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε μπάνιο. Η κομψότητα του Καφέ, το βάθος του ‘Ονυχα, η ηρεμία του Μπεζ και η αριστοκρατικότητα της Πέρλας ξεχωρίζουν στις μπανιέρες Alena και Beyond, αναδεικνύοντας τις λεπτές καμπύλες τους και τη φινέτσα του σχήματος τους. Η εσωτερική τους επιφάνεια, με αντιολισθητικές ιδιότητες, σε λευκό χρώμα και η εξωτερική επιφάνεια σε ματ χρώμα σχηματίζουν μια μπανιέρα με προσωπικότητα που θέτει νέα πρότυπα στον εσωτερικό σχεδιασμό των χώρων του μπάνιου, αλλά και των υπνοδωματίων. Αυτή η ακαταμάχητη χρωματική πρόταση είναι δυνατή χάρη στο Surfex®, ενός συνδυασμού ορυκτών και ρητινών με εξαιρετική πλαστικότητα που χαρίζει ζωή στα αντικείμενα του χώρου, ενώ προσφέρει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση.

Alena, μια απλή και εκλεπτυσμένη πρόταση

Το οβάλ σχέδιο και το κομψό περίγραμμα της αγκαλιάζουν το σώμα μας δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας. Η Alena είναι μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης διάστασης 1600 x 800 mm που διατίθεται σε ματ λευκό, αλλά και στα υπόλοιπα τέσσερα εντυπωσιακά φινιρίσματα. Μπορείτε να επιλέξετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως τον Όνυχα ή το Καφέ για να δημιουργήσετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή να επιλέξετε τα πιο ανοιχτά χρώματα όπως το Μπεζ ή την Πέρλα που προσδίδουν γαλήνη, ηρεμία και φινέτσα στο χώρο.

Beyond, μοντέρνα και αριστοκρατική πρόταση

Μοντέρνα και αριστοκρατική, η μπανιέρα Beyond είναι η ιδανική πρόταση για σπίτια που θέλουν να ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους. Αυτή η χρωματιστή μπανιέρα με τις στρογγυλεμένες γωνίες και τα ευθεία τοιχώματα διαθέτει δύο εκδόσεις: την έκδοση 1800 x 900 mm με δυνατότητα τοποθέτησης επικαθήμενης μπαταρίας λουτρού ή την compact έκδοση 1600 x 750. Όσον αφορά τα φινιρίσματα, το Μπεζ προσδίδει διακριτικότητα, η Πέρλα λάμψη, ο Όνυχας προσθέτει βάθος σε οποιοδήποτε σχέδιο, ενώ το Καφέ ξεχωρίζει σε κάθε χώρο.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε