ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ

Storia, μια συλλογή επίπλων μπάνιου στα μέτρα σας, χάρη στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς επίπλων, φινιρισμάτων και νιπτήρων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το σπίτι μας αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα μας, το στυλ μας και όλοι αναζητούμε να δώσουμε ένα ξεχωριστό ύφος και χαρακτήρα. Μια σύνθεση επίπλων μπάνιου στα μέτρα σας είναι η ιδανική επιλογή για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας, φτιάχνοντας μοναδικές συνθέσεις με βάση τις ανάγκες σας. Συνδυάζοντας διαφορετικές επιλογές σε βάσεις επίπλου, φινιρίσματα και νιπτήρες, η συλλογή Storia προσφέρει περισσότερους από 10.000 συνδυασμούς που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες αποθήκευσης. Ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση επίπλου με την άνεση, αντοχή και ποιότητα που χαρακτηρίζουν πάντα τα έπιπλα μπάνιου της Roca.

1. Επιλέξτε τον τέλειο συνδυασμό

Πριν αποφασίσετε για τον ιδανικό συνδυασμό, μελετήστε τις διαστάσεις της διαθέσιμης περιοχής, καθώς η συλλογή Storia σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συνθέσεις πλάτους έως 2000 mm με επιλογή κεντρικής ή πλευρικής τοποθέτησης. Επιλέξτε τη βάση επίπλου με δύο συρτάρια, διαθέσιμη σε πλάτη 600, 800 ή 1000 mm και αυξήστε το πλάτος του επίπλου επιλέγοντας συμπληρωματικά μέρη. Επιλέξτε την ανοιχτή επέκταση επίπλου 400 mm για άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας αντικείμενα ή την κλειστή επέκταση 300 και 400 mm για να διατηρήσετε τα πάντα τέλεια αποθηκευμένα. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός όγκων και σχημάτων για να δημιουργήσετε τη σύνθεση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.Για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να επιλέξετε και μια στήλη επίπλου 1400 mm.

2. Επιλέξτε το φινίρισμα που ταιριάζει στο στυλ σας

Αφού αποφασίσετε τον ιδανικό συνδυασμό επίπλου, με πόρτες ή  συρτάρια, ήρθε η ώρα να επιλέξετε το φινίρισμα επίπλου που ταιριάζει με τον εσωτερικό σχεδιασμό του μπάνιου σας. Αστικό, κλασικό ή μοντέρνο… ανεξάρτητα από το στυλ σας, σίγουρα θα βρείτε την τέλεια απόχρωση μεταξύ των τεσσάρων φινιρισμάτων που προτείνει η Storia: Γυαλιστερό Λευκό για τέλειο αποτέλεσμα, Nordic Ash εμπνευσμένο από τη φύση, City Oak για ρουστίκ ύφος ή Arctic Grey για να προσδώσετε ένα βιομηχανικό χαρακτήρα.

3.Επιλέξτε τον τύπο του νιπτήρα

Η συλλογή  Storia προσφέρει αρκετές εναλλακτικές λύσεις νιπτήρα. Επιλέξτε τη ζεστή υφή του Surfex®, τη φινέτσα του Fineceramic® ή τη μόνιμη λάμψη των κεραμικών και ανακαλύψτε τις διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης, αλλά και φινιρισμάτων.

Το Surfex® είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μετάλλων και ρητινών που δημιουργεί φίνους νιπτήρες για έπιπλα σε λευκό χρώμα. Χωρίς αρμούς ή ευθείες γωνίες, χαρίζει μια ματ και απαλή υφή, ευχάριστη στο άγγιγμα. Σε Στρογγυλή, Μαλακή ή Τετράγωνη έκδοση,, η συλλογή Modo προσδίδει ένα εκλεπτυσμένο ύφος στο έπιπλο Storia, ενώ η συλλογή Beyond με το λεπτό χείλος του νιπτήρα ξεχωρίζει για την κομψότητα της και απογειώνει σχεδιαστικά το έπιπλο. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε η πρόσοψη του επίπλου να αποτελείται από το ίδιο υλικό με τον νιπτήρα.

Κατασκευασμένος από Surfex® και με εκλεπτυσμένο φινίρισμα Jasper Sand, ο πάγκος του επίπλου Storia μπορεί να συνδυαστεί με έναν νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης από Fineceramic® ή κεραμικό.Με πολύ λεπτές γραμμές και εξαιρετική απαλότητα, το Fineceramic® ξεχωρίζει για το εύρος των φινιρισμάτων του που θα απογειώσει στυλιστικά το μπάνιο σας. Επιλέξτε ανάμεσα από τα παρακάτω φινιρίσματα, Λευκό, Λευκό Ματ, Μπεζ, Καφέ, Πέρλα ή Όνυχα, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα σας. Όσον αφορά το design, μπορείτε να να επιλέξετε τα κομψά σχέδια της συλλογής Inspira, σε Στρογγυλό, Απαλό ή Τετράγωνο σχήμα ή τις εξαιρετικές και καινοτόμες γραμμές της συλλογής Beyond.

Όσοι προτιμούν τη λάμψη και την ανθεκτικότητα των κεραμικών, μπορούν να επιλέξουν το νιπτήρα The Gap σε λευκό χρώμα. Ο ένθετος νιπτήρας, σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, εξέχει διακριτικά από το έπιπλο, ενώ ο ελεύθερης τοποθέτησης νιπτήρας θα γίνει σίγουρα το επίκεντρο του μπάνιου σας.

Μόλις επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό επίπλου μπάνιου, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη σύνθεσή σας επιλέγοντας μπαταρίες, καθρέφτες και αξεσουάρ μπάνιου μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών που θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη γοητεία στην περιοχή του επίπλου. Με τη συλλογή Storia θα δημιουργήσετε μια σύνθεση επίπλου 100% προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε