ΣΕΤ ΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΙΝΤΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΣΕΤ ΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΙΝΤΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η Roca αναδεικνύει τα σετ ντους για μπιντέ σε μια πρόταση υψηλής αισθητικής.

Τα σετ ντους για μπιντέ αποτελούν μια πρακτική και λειτουργική λύση για το μπάνιο. Τώρα, αναδεικνύονται σε στοιχεία υψηλής αισθητικής χάρη στη σειρά  Be Fresh Go. Η συλλογή εκτός του λευκού χρώματος διατίθεται σε τρία μοντέρνα φινιρίσματα με επίστρωση Everlux, Μαύρο Τιτάνιο, Ροζ Χρυσό και Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο. Επιπλέον, η σειρά Be Fresh One, σε χρωμέ φινίρισμα, αποτελεί μια πρακτική λύση για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.

Φιλικό προς το χρήστη

Τα συστήματα μπιντέ Be Fresh ενεργοποιούνται, αναλόγως του μοντέλου, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού ή λαβής. Έτσι, αποτελούν μια εύχρηστη λύση που σας εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Ευρεία γκάμα φινιρισμάτων

Η σειρά Be Fresh Go διατίθεται σε Μαύρο Τιτάνιο, Ροζ Χρυσό ή Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο για να συνδυάζεται ιδανικά με τις μπαταρίες της Roca, ενώ η σειρά Be Fresh One, διατίθεται σε χρωμέ φινίρισμα που διατηρεί την λάμψη του με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην επίστρωση Evershine.

Εύκολη εγκατάσταση

Tα σετ μπιντέ Be Fresh διαθέτουν μονή ή διπλή έξοδο νερού για κρύο ή κρύο και ζεστό νερό αντίστοιχα. Ανάλογα με την επιθυμητή έξοδο νερού, μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την παροχή νερού ή με το καζανάκι.

Ευκολία καθαρισμού

Τα τηλέφωνα ντους για μπιντέ της Roca καθαρίζονται εύκολα, χάρη στα ακροφύσια κατά των αλάτων. Επιπλέον, το μοντέλο Be Fresh one, διαθέτει αφαιρούμενο φίλτρο για μεγαλύτερη ευκολία στη συντήρηση.

Aσφάλεια

Ορισμένα μοντέλα της σειράς Be Fresh διαθέτουν κουμπί αυτόματης διακοπής του νερού. Έτσι, περιορίζεται ο κίνδυνος διαρροής νερού και παρέχεται μεγαλύτερη ασφάλεια.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Η τοποθέτηση ενός επιτοίχιου σετ μπιντέ Be Fresh είναι μια λύση φιλική προς το περιβάλλον, καθώς περιορίζει σημαντικά τη χρήση χαρτιού υγείας και υγρών μαντηλιών.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε