ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΡΔΙΚΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΡΔΙΚΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Τα ξύλινα έπιπλα μπάνιου σας βοηθούν να διαμορφώσετε μοντέρνους, φιλόξενους και σύγχρονους χώρους.

Οι λιτές γραμμές και τα φυσικά φινιρίσματα των ξύλινων επίπλων προσελκύουν το φυσικό φως, δημιουργώντας φιλόξενους χώρους που αναπαράγουν το σύχρονο στυλ εσωτερικής διακόσμησης της βόρειας Ευρώπης. Το σκανδιναβικό στυλ, απλό και απέριττο δημιουργεί χώρους, όπου κυριαρχούν η ζεστασιά και η άνεση. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τέσσερις προτάσεις επίπλων για να δημιουργήσετε ένα μπάνιο νορδικού στυλ που σίγουρα θα αποτελέσει το αγαπημένο σημείο του σπιτιού σας.

Κομψές γραμμές

Πρωτότυπα σχήματα και υλικά χαρακτηρίζουν τη Beyond, μια συλλογή επίπλων για μοντέρνα μπάνια με χαρακτήρα. Σε φινίρισμα Nordic Ash, αυτή η κομψή πρόταση προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο, αφού διαθέτει λύσεις που κυμαίνονται σε πλάτος από 600 έως 1000 mm με επιλογή ένθετου ή επικαθήμενου νιπτήρα. Η δυνατότητα επίτοιχης τοποθέτησης του επίπλου, σας επιτρέπει την εξοικονόμηση χώρου, ενώ η ενσωματωμένη λαβή του προσθέτει κομψότητα.

Λεπτομέρειες με προσωπικό χαρακτήρα

H Gap είναι μια συλλογή με πολλαπλές λύσεις που προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες κάθε σπιτιού. Μια σειρά επίπλων μπάνιου με αμέτρητες επιλογές σε διαστάσεις που κυμαίνονται σε πλάτος από 500 έως 1200 mm και με προτάσεις από δύο έως έξι συρτάρια. Σε φινίρισμα Nordic Ash, η συλλογή ξύλινων επίπλων μπάνιου Gap ξεχωρίζει για τις ενσωματωμένες λαβές της, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη θέση του νιπτήρα, αλλά και τον τρόπο τοποθέτησης του επίπλου, επίτοιχo ή με πόδια.

Απόλυτη φυσικότητα

Η συλλογή Natura είναι μια εναλλακτική λύση ανοιχτού επίπλου, που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας αντικείμενα. Το φυσικό ξύλο του επίπλου σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα του ραφιού δημιουργούν μια φρέσκια πρόταση που ολοκληρώνεται με την ενσωματωμένη πετσετοκρεμάστρα στο μπροστινό μέρος της σύνθεσης. Το έπιπλο διατίθεται σε δύο διαστάσεις 650 ή 850 mm.

Η δύναμη της απλότητας

Ο πάγκος επίπλου Savana είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν την απλότητα. Το φινίρισμα City Oak αναδεικνύει το σχέδιο του νιπτήρα που θα επιλέξετε, νιπτήρα με καμπύλες όπως ο Ohtake ή νιπτήρα σε μίνιμαλ γραμμές όπως ο Inspira. Η συλλογή Savana διατίθεται σε διαστάσεις που κυμαίνονται από 600 έως 1400 mm για να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο.

Σε διάφορα σχέδια και φινιρίσματα, τα έπιπλα μπάνιου από ξύλο προσδίδουν έναν νορδικό χαρακτήρα στο μπάνιο σας. Νιπτήρες ένθετοι ή επικαθήμενοι σε διάφορα υλικά, σχήματα και χρώματα έρχονται να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές σε μια πρόταση εσωτερικής διακόσμησης εμπνευσμένη από τις κρύες σκανδιναβικές χώρες και συνάμα γεμάτη ζεστασιά.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε