ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ

Οι νιπτήρες της Roca σε μοναδικά σχέδια και υλικά γίνονται η νέα τάση στο μπάνιο.

Οι μοντέρνοι νιπτήρες της Roca, σε πρωτότυπα σχέδια και υλικά  αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη διαφορετικότητα στο μπάνιο τους. Με καινοτόμα υλικά εξαιρετικής απόδοσης και υφής, οι νέοι νιπτήρες της Roca ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα των σχεδίων τους, αλλά των αποχρώσεων τους.

Οργανικές καμπύλες

Ο Βραζιλιάνος αρχιτέκτονας Ruy Ohtake, μέσα από τη συλλογή Ohtake εξυμνεί τα οργανικά σχήματα και τις καμπύλες γραμμές. Με πολύ λεπτά τοιχώματα 5mm, οι επιθήμενοι νιπτήρες Ohtake κατασκευάζονται από Fineceramic®, ένα υλικό 40% ελαφρύτερο και ταυτόχρονα 30% ανθεκτικότερο από το παραδοσιακό κεραμικό. Η συλλογή προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων για κάθε προτίμηση. Όσοι αναζητούν τη δημιουργία μιας ήρεμης ατμόσφαιρας στο μπάνιο τους, επιλέγουν τη φωτεινότητα του λευκού, του λευκού ματ ή του μπεζ, ενώ όσοι προτιμούν τις εντυπωσιακές αποχρώσεις επιλέγουν τον όνυχα, την πέρλα ή το καφέ.

Έκρηξη χρωμάτων και σχημάτων

Η συλλογή Beyond ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, αλλά και την διαφορετικότητα των υλικών, φινιρισμάτων και σχημάτων της που προσαρμόζονται εύκολα σε μοντέρνους χώρους. Σύγχρονη και διαχρονική, αυτή η συλλογή προσφέρει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Fineceramic®, ενώ ταιριάζει σε όλα τα στυλ εσωτερικής διακόσμησης, χάρη στη μεγάλη γκάμα των φινιρισμάτων της. Το φινίρισμα από όνυχα με μια μπαταρία σε ροζ χρυσό μπορούν να αποτελέσουν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα αστικό στυλ διακόσμησης με βιομηχανικές πινελιές, ενώ το φινίρισμα σε πέρλα είναι ιδανικό για κλασσικές συνθέσεις που θέλουν να προσθέσουν λίγο χρώμα.

Πρωταγωνιστής η απλότητα

Η συλλογή Inspira της Roca διακρίνεται για τις καθαρές και τολμηρές γραμμές της. Εξαιρετικά λεπτά σχέδια από Fineceramic®, σε Round, Soft ή Square σχήματα, σας προσφέρουν πολλαπλές λύσεις σε ένθετους και επικαθήμενους νιπτήρες. Τα μινιμαλιστικά στοιχεία της σειράς σε λευκό χρώμα θα ενισχύσουν το φυσικό φως του μπάνιου σας, ενώ το καφέ φινίρισμα θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Όσοι τολμούν αναζητούν καινοτόμες ιδέες για το σπίτι τους. Αμέτρητες προτάσεις σε υφές, γραμμές και χρώματα για να επιλέξετε έναν μοντέρνο νιπτήρα που σίγουρα θα ξεχωρίσει για το design του, αλλά και για την εξαιρετική απόδοση του.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε