Μαυρα αξεσουαρ μπανιου: γινετε μερος της νεας τασης
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΜΑΥΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ: ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΣΗΣ

Αν οι συλλογές Tempo και Rubik σας κατακτήσανε με τα μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου, αυτές οι συλλογές καινοτομούν σήμερα με τις μαύρες πετσετοκρεμάστρες και με σαπουνοθήκες στα πιο κομψά και σοφιστικέ χρώματα.

Αν έχετε αγωνία να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να ξεχωρίζετε, τα μαύρα αξεσουάρ μπάνιου ξεχωρίζουν για το μοντέρνο φινίρισμά τους στις σειρές Rubik και Tempo.Οι λύσεις για τοποθέτηση στον τοίχο ή στο δάπεδο, ή για ελεύθερη τοποθέτηση σας καλούν να τονίσετε τη γοητεία τους με χρωματισμό Titanium Black. Επιλέξτε σαπουνοθήκες, ράφια ή πετσετοκρεμάστρες σε μια κλασική μεταλλική εκδοχή, διαθέσιμα ακόμα και σαν αξεσουάρ μπάνιου χωρίς τρύπημα.

Κλασικά αξεσουάρ μπάνιου για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας

Αν ψάχνετε για μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου που δεν θέλετε μόνο να σας βοηθούν να τακτοποιήσετε το χώρο σας, θα πρέπει να επιλέξετε μια μαύρη σαπουνοθήκη ή δοχείο σαπουνιού που θα γίνουν το κέντρο της προσοχής στο χώρο του νιπτήρα. Διαθέσιμα για τοποθέτηση στον τοίχο ή ως ελεύθερης τοποθέτησης, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ράφια ή μεταλλικά καλάθια και ακόμα να ξεχάσετε για πάντα τις τρύπες στον τοίχο με τη σειρά Rubik και τα αξεσουάρ μπάνιου χωρίς τρύπημα. Τοποθετήστε, για παράδειγμα ένα μαύρο άγκιστρο με αυτοκόλλητη μέθοδο ώστε να έχετε το μπουρνούζι σας δίπλα σας, ή ακόμα μια ραφιέρα πετσέτας ή μια μαύρη πετσετοκρεμάστρα. Η συλλογή Tempo σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και επίσης την επιλογή για διπλή περιστρεφόμενη πετσετοκρεμάστρα.

Μαύρα αξεσουάρ μπάνιου που ταιριάζουν σε όλες σας τις ανάγκες

Πέρα από τα αξεσουάρ για τα καλλυντικά, τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε μια ευρεία γκάμα λύσεων σε χρώμα Titanium Black. Αν δεν σας αρέσει να περνάτε απαρατήρητοι, τότε θα λατρέψετε τις νέες μεταλλικές ποτηροθήκες και τα μαύρα πιγκάλ της συλλογής Tempo .Επίσης, και τις μαύρες χαρτοθήκες με ή χωρίς κάλυμμα της σειράς Rubik που μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε ως αυτοκόλλητα αξεσουάρ μπάνιου.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε