η λύση για ολοκληρωμένη υγιεινή
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

η λύση για ολοκληρωμένη υγιεινή

Η τεχνολογία και το design συναντιώνται στις έξυπνες λεκάνες με εξατομικευμένες λειτουργίες που φέρνουν το νερό στα πιο οικεία μέρη του σώματός σας.

Το νερό ήταν πάντα συνυφασμένο με την φρεσκάδα και την ευεξία. Γιατί λοιπόν να μην είναι μέρος της καθημερινής σας υγιεινής; Με τις έξυπνες λεκάνες της Roca, ο καθαρισμός των ευαίσθητων περιοχών του σώματος γίνεται μια εμπειρία μέγιστης άνεσης με φιλική προς το χρήστη τεχνολογία. Χάρη στη διαισθητική και απλή χρήση τους, οι έξυπνες λεκάνες επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τις λειτουργίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, λόγω των πολλαπλών εναλλακτικών μοντέλων και της εύκολης τοποθέτησης τους, οι λεκάνες Roca με λειτουργία μπιντέ μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε οποιοδήποτε μπάνιο χωρίς ιδιαίτερες εργασίες τοιχοποιίας. Επιλέξτε την έξυπνη λεκάνη που σας ταιριάζει και απολαύστε την απόλυτη υγιεινή.

In-Wash®, η λεκάνη που σας πλένει με νερό

Η λεκάνη In-Wash® της Roca καθαρίζει τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος σας. Με μόνο τρία κουμπιά, το πλαϊνό πάνελ επιτρέπει τη ρύθμιση των βασικών λειτουργιών καθαρισμού και στεγνώματος. Αν χρειάζεστε πιο εξατομικευμένες ρυθμίσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρακτικό τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία, την πίεση του νερού ή την ένταση του στεγνώματος. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε έως και 5 θέσεις το ακροφύσιο, το οποίο καθαρίζεται πριν και μετά από κάθε χρήση για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη υγιεινή.

Για την τοποθέτηση της λεκάνης In-Wash® απαιτείται μόνο μια παροχή ρεύματος και μια συμβατική πρίζα νερού. Κρεμαστή ή  χαμηλής πίεσης back to wall, αυτή η έξυπνη λεκάνη με μινιμαλιστικό χαρακτήρα προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μπάνιο, χωρίς να αφήνει ορατό κανένα καλώδιο. Τώρα μπορείτε να επιλέξτε την έκδοση In-Wash® In-Tank®, με ενσωματωμένο στη λεκάνη καζανάκι που κάνει την εγκατάσταση ακόμη πιο εύκολη και επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Με το επιδαπέδιο μοντέλο μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 9,5εκ σε σύγκριση με μια συμβατική λεκάνη χαμηλής πίεσης και έως 20εκ σε σύγκριση με μια κρεμαστή λεκάνη που απαιτεί την εγκατάσταση ενός εντοιχισμένου καζανακίου Duplo.

Επιπλέον, η λεκάνη In-Wash® In-Tank® διαθέτει δύο κουμπιά στο τηλεχειριστήριο και το πλαϊνό πάνελ για την ενεργοποίηση της μερικής και πλήρους έκπλυσης. Η τεχνολογία Soft Air ωθεί το νερό στο πάνω μέρος της λεκάνης για μια πλήρη, αποτελεσματική και αθόρυβη έκπλυση. Ένα καινοτόμο σύστημα που συνδυάζει την τεχνολογία Rimless Vortex® με δύο τύπους έκπλυσης, ανεμοστρόβιλου και καταρράκτη, για 360º ροή μέσα στη λεκάνη. Μέγιστη μεταφορά του νερού με ελάχιστη κατανάλωση και υψηλό επίπεδο αντικολλητικών ιδιοτήτων, χάρη στην αποκλειστική επισμάλτωση Supraglaze. Αυτη η επίστρωση πάνω από το συμβατικό σμάλτο, εξασφαλίζει εξαιρετικά λεία και μη πορώδη επιφάνεια που διευκολύνει τη ροή του νερού.

Multiclean® μετατρέπει τη συμβατική σας λεκάνη σε Έξυπνη

Η μετατροπή μιας συμβατικής λεκάνης σε έξυπνη είναι τόσο εύκολη όσο η τοποθέτηση ενός καλύμματος Multiclean®, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στις περισσότερες λεκάνες της Roca. Σε στρογγυλό, μαλακό ή τετράγωνο σχήμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας έξυπνη λεκάνη χωρίς καμία εργασία τοιχοποιίας, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι μια παροχή ρεύματος και μια παροχή νερού.

Επιπλέον, στην έκδοση Premium, το κάλυμμα Multiclean® επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του καλύμματος σε τρία επίπεδα για μέγιστη άνεση.

Δεν υπάρχουν λοιπόν δικαιολογίες για για να πετύχετε τη μέγιστη υγιεινή στη λεκάνη. .Εγκαθιστώντας μια λεκάνη με λειτουργία μπιντέ ή τοποθετώντας ένα κάλυμμα Multiclean® στην υπάρχουσα λεκάνη σας δημιουργείτε έξυπνες λεκάνες που συνδυάζουν αισθητική και άνεση και προσαρμόζονται σε κάθε μπάνιο Γιατί να περιμένετε;

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε