ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Ανανεώστε το μπάνιο σας χωρίς να το ανακαινίσετε πλήρως. Σας προτείνουμε λύσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και την τεχνολογία, καθώς και καινοτόμα υλικά που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας.

Λεπτομέρειες που χαρίζουν γοητεία στο χώρο του μπάνιου σας, ενώ μετατρέπουν την καθημερινή σας περιποίηση σας σε μια μοναδική εμπειρία. Παραδοθείτε στην άνεση ενός έξυπνου ντους με απίστευτη απόδοση ή βυθιστείτε σε μια κλασσική μπανιέρα γυρίζοντας το χρόνο σε μια άλλη εποχή. Αν σας αρέσει το μοντέρνο στυλ, επιλέξτε μια κομψή μπαταρία νιπτήρα και έναν εντυπωσιακό επικαθήμενο νιπτήρα με μοναδικά φινιρίσματα. Αν θέλετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τη λύση ενός βοηθητικού τροχήλατου επίπλου. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε την άνεση και την ασφάλεια ενός καθρέφτη που ανάβει μέσω ενός αισθητήρα κίνησης. Το μαύρο προφίλ του διαχωριστικού ντουζιέρας, η λεπτή κεφαλή ντους με εφέ βροχής και τα εκλεπτυσμένα αξεσουάρ μπάνιου θα αναδείξουν κάθε γωνιά του μπάνιου σας. Επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Pals μπαταρία νιπτήρα

Eργονομία και design συνδυάζονται δημιουργώντας μια πολύ κομψή μπαταρία νιπτήρα. Δώστε στυλ στο νιπτήρα σας επιλέγοντας αυτή την πρωτότυπη μπαταρία νιπτήρα με joystick.

Carmen μπανιέρα

Η εξωτερική υπερχείλιση και τα χρωμέ πόδια, με σχέδιο εμπνευσμένο από ζώα, χαρίζουν ένα εκλεπτυσμένο στυλ σε αυτή τη μπανιέρα με κλασικές γραμμές που θα σας ταξιδέψει στο χρόνο.

Smart Shower Έξυπνο ντους

Βάλτε το Ίντερνετ των πραγμάτων στην καθημερινή σας περιποίηση  με το έξυπνο σύστημα ντους της Roca. Μπορείτε να το προγραμματίσετε από το κινητό σας τηλέφωνο, να δημιουργήσετε εξατομικευμένα προφίλ και να ελέγξετε την κατανάλωση νερού με μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Ohtake νιπτήρας

Καλωσορίστε τα φυσικά σχήματα. Κατασκευασμένος από  Fineceramic®, αυτός ο επικαθήμενος νιπτήρας προκαλεί τα παραδοσιακά σχήματα. Διατίθεται σε λευκό, λευκό ματ, πέρλα, όνυχα, μπεζ και καφέ.

Iridia καθρέφτης μπάνιου

Οι μινιμαλιστικές γραμμές και το περιμετρικό φως είναι τα βασικά χαρακτηριστικά  αυτού του καθρέφτη με αισθητήρα κίνησης που προσθέτει ένα μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε μπάνιο.

Raindream κεφαλή ντους

Απολαύστε το χάδι του νερού και χαλαρώστε με  το ντους βροχής αυτής της κεφαλής ντους που ξεχωρίζει για το μοντέρνο και λεπτό σχεδιασμό της. (πάχος 5 mm).

Suma βοηθητικό έπιπλο μπάνιου

Αυτό το βοηθητικό έπιπλο μπάνιου είναι μια έξυπνη και πρακτική λύση αποθήκευσης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να το τοποθετήσετε με ροδάκια.

Διαχωριστικό ντουζιέρας Line

Με κρύσταλλο ασφαλείας 6 mm και μαύρο προφίλ αυτό το διαχωριστικό ντουζιέρας θα ξεχωρίσει στο μπάνιο σας, ενώ ο σχεδιασμός του σας επιτρέπει πλήρη προσβασιμότητα στην περιοχή του ντους.

Αξεσουάρ μπάνιου Record

Με σοβαρές γραμμές και χρωμέ φινίρισμα, αυτή η συλλογή αξεσουάρ μπάνιου θα χαρίσει ένα μοναδικό στυλ στο μπάνιο σας.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε