ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Δώστε στο μπάνιο σας στυλ επιλέγοντας προϊόντα με χρωματιστό φινίρισμα. Έτσι, ο χώρος σας θα αποκτήσει έναν ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα που θα αντανακλά την προσωπικότητα σας.

Ήρθε η στιγμή να κλείσετε τα μάτια σας, να φανταστείτε το χώρο του μπάνιου σας και να προχωρήσετε στην επιλογή των λεπτομερειών. Είναι η στιγμή να αποφασίσετε για το τέλειο χρώμα και να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς, χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες, μπανιέρες, νιπτήρες και ντουζιέρες που διαθέτει η Roca. Μια γκάμα χρωματικών επιλογών που αντανακλούν την αισθητική σας.  Αφήστε τη δημιουργικότητα να σας συνεπάρει και πάρτε στα χέρια σας την παλέτα των χρωμάτων.

Όνυχας και Ροζ Χρυσό, ο τέλειος συνδυασμός

Η επιλογή του σωστού φινιρίσματος είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας πολυτελούς ατμόσφαιρας.  Οι μπαταρίες με επίστρωση Everlux διατίθενται σε Μαύρο Τιτάνιο, Ροζ Χρυσό και Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο, έτσι ώστε να δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς με τα φινιρίσματα της πορσελάνης. Επιλέξτε ιδανικά το Ροζ Χρυσό από τις συλλογές μπαταριών  Insignia ή Naia  με το φινίρισμα Όνυχα από τις συλλογές της πορσελάνης.

Για το χώρο του ντους μπορείτε να επιλέξετε μια πρακτική θερμοστατική μπαταρία όπως η T-1000 Round. Συνδυάστε την ιδανικά με το τηλέφωνο ντους Stella Stick και την κεφαλή ντους RainSense με λειτουργία βροχής. Αν ψάχνετε μια στήλη ντους με ιδιαίτερο design, επιλέξτε τη στρογγυλή έκδοση της στήλης ντους  EvenT με ράφι. Δώστε το προσωπικό σας ύφος στο χώρο του μπάνιου επιλέγοντας μαύρα αξεσουάρ μπάνιου όπως πετσετοκρεμάστρες ή άγκιστρα μπάνιου από τη συλλογή αξεσουάρ μπάνιου Tempo .

Συνδυασμός υφής και φινιρίσματος

Παραδοθείτε στην απόλαυση του Surfex®, του αποκλειστικού υλικού της Roca, που επιτρέπει την κατασκευή προϊόντων χωρίς ενώσεις, ενώ η ματ υφή του είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στην αφή. H συλλογή Beyond, με καινοτόμο design, περιλαμβάνει οβάλ μπανιέρες σε τρεις διαστάσεις, έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Στη συλλογή Alena θα βρείτε μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, σε σχήμα οβάλ, που θα προσδώσει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο χώρο του μπάνιου σας.  Επιλέξτε το εξωτερικό φινίρισμα που ταιριάζει καλύτερα με τα προϊόντα της πορσελάνης και δώστε χρώμα στο χώρο του μπάνιου σας. Με μοντέρνο στυλ, οι συλλογές ειδών υγιεινής Inspira και Beyond προσφέρουν έξι διαφορετικές επιλογές φινιρισμάτων – Λευκό, Λευκό ματ, Μπεζ, Πέρλα, Καφέ και Όνυχας – για να απογειώσουν τη δημιουργικότητά σας. Και αν νομίζατε ότι μια κλασική επιλογή σαν την Carmen είναι διαθέσιμη μόνο σε λευκό, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι η σειρά διατίθεται και σε μαύρο φινίρισμα.

Ντουζιέρες σε τέλεια αρμονία

Οι ντουζιέρες από πορσελάνη της συλλογής Cratos, κατασκευασμένες από Senceramic®, είναι διαθέσιμες σε Λευκό ματ, Μπεζ, Καφέ, Πέρλα και Όνυχα, ώστε να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της  λεκάνης και του νιπτήρα που έχετε επιλέξει.  Αν πάλι αναζητάτε απίστευτα απαλές υφές, επιλέξτε τις ντουζιέρες Terran, Aquos κατασκευασμένες από Stonex®, σε εφτά φινιρίσματα: Λευκό, Μπεζ, Πέρλα, Γκρι, Καφέ, Όνυχας και Μαύρο.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε