Επιλέξτε τη χώρα σας

Ανακαλύψτε τις συλλογές που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Meridian

Ένα concept, άπειρες λύσεις. Ένα concept που εκπληρώνει όλες τις ανάγκες. Η πιο ευέλικτη και ολοκληρωμένη γκάμα.

Diverta

Η ανθεκτικότητα και η λειτουργικότητα συνδυάζονται τέλεια σε αυτή τη συλλογή. Κυριαρχούν οι ευθείες γραμμές, βασικές και κομψές, σε ευέλικτα και πρακτικά κομμάτια που εναρμονίζονται απόλυτα σε κάθε χώρο και χαρίζουν ένα νεανικό και urban ύφος.

Access

Μια συλλογή για άτομα με μειωμένη κινητικότητα που αναζητούν εργονομικές, ευέλικτες και εξειδικευμένες λύσεις για τον χώρο του μπάνιου. Η ποιότητα, η λειτουργικότητα και το design στην υπηρεσία της ευεξίας, της άνεσης και της ευκολίας που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες.

Easy

Η απλότητα είναι πάντοτε λειτουργική. Ένα εύκολο και προσαρμόσιμο design στην υπηρεσία ενός σύγχρονου και ελκυστικού στιλ. Ουδέτερα και φυσικά σχήματα που καθιστούν τη σειρά ευέλικτη και εργονομική έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο.

Easy

Η απλότητα είναι πάντοτε λειτουργική. Ένα εύκολο και προσαρμόσιμο design για σύγχρονο και ελκυστικό στιλ. Ουδέτερα και φυσικά σχήματα που καθιστούν τη σειρά ευέλικτη και εργονομική, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο.

Site

Μια καινοτόμος συλλογή ουρητηρίων με μοναδικό design που προσαρμόζεται σε όλους τους δημόσιους χώρους, σε κάθε γωνιά και τοίχο.

Ανακαλύψτε περισσότερα έργα αναφοράς

Sheraton Huzhou

Σχεδιασμένο από τον αναδυόμενο και διάσημο αρχιτέκτονα Ma Yansong, το Sheraton Huzhou Hot Spring Resort Hotel είναι το μοναδικό διεθνές πολυτελές ξενοδοχείο στο Huzhou, καθιστώντας το ένα από τα πιο διάσημα εικονίδια αυτής της πόλης.

Beijing Olympic buildings

Σχεδόν 15.000 προϊόντα Roca, όπως βρύσες, νεροχύτες και τουαλέτες, είναι εγκατεστημένα στα Ολυμπιακά κτίρια στο Πεκίνο: το Ολυμπιακό Χωριό, δύο στάδια, πολλά ξενοδοχεία και το Ολυμπιακό Κέντρο Ελέγχου Ασφαλείας.