ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ VINTAGE ΜΠΑΝΙΟ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ VINTAGE ΜΠΑΝΙΟ

Εκλεπτυσμένες από τη φύση τους, οι ρετρό μπανιέρες επιστρέφουν δυναμικά με νέα χαρακτηριστικά για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης.

Μερικά κλασσικά αντικείμενα παραμένουν διαχρονικά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι vintage μπανιέρες που επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο με νέα χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Ανεξάρτητα από το στυλ της εσωτερικής σας διακόσμησης, υπάρχει η ιδανική μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης για κάθε χώρο.

Το κλασσικό είναι τάση

Η αναζήτηση της ισορροπίας και η χρήση ευγενών υλικών χαρακτηρίζουν ένα κλασσικό μπάνιο. Χώροι όπου κυριαρχούν το μάρμαρο και τα λευκά είδη υγιεινής, ο παραδοσιακός νιπτήρας με την κολώνα, τα ξύλινα έπιπλα μπάνιου και οι βρύσες δύο λαβών … Χώροι που αναπολούν το παρελθόν και όπου μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης βρίσκει τον φυσικό της χώρο. Η μπανιέρα Carmen της Roca ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη εξωτερική της αποχέτευση και την ανυψωμένη πλευρά της που αγκαλιάζει το σώμα. Κατασκευασμένη από χυτοσιδήρο, διαθέτει ηχομόνωση που μειώνει τον θόρυβο του νερού και θερμική αντοχή που διατηρεί το νερό ζεστό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, το καθημερινό σας μπάνιο μετατρέπεται σε μια απολαυστική εμπειρία.

Εκλεπτυσμένο στυλ

Ο πετυχημένος συνδυασμός διαφορετικών στυλ και αντιθέσεων είναι το κλειδί για ένα μοντέρνο και αντισυμβατικό μπάνιο που συνδυάζει υλικά, φινιρίσματα και σχέδια για να τονίσει τη δύναμη της διαφορετικότητας. Έπιπλα σε κλασσικό ή αποικιακό στυλ συνδυάζονται τέλεια με μοντέρνες λεκάνες, ενώ σε αυτούς τους ιδιαίτερους χώρους η μπανιέρα αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο, χάρη στον επιβλητικό και κλασσικό σχεδιασμό της. H μπανιέρα Newcast, σε οβάλ και συμμετρικό σχέδιο,θα προσδώσει ένα εκλεπτυσμένο στυλ στο μπάνιο σας, ενώ τα φινιρίσματα της σε γκρι, μαύρο, μπορντό, μπλε ή χάλκινο είναι μια επιλογή για ξεχωριστούς χώρους.

Μινιμαλιστικοί χώροι

Οι ανοιχτοί χώροι και οι καθαρές γεωμετρίες ξεχωρίζουν σε μέρη που επιζητούν να προσελκύσουν το φυσικό φως και να προσφέρουν μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Λύσεις όπως οι επίτοιχοι νιπτήρες και οι λεκάνες συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του χώρου, αφήνοντας στο επίκεντρο τα κυρίαρχα στοιχεία του μπάνιου. Η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, χρησιμοποιώντας νέα υλικά όπως το Stonex® προσφέρει νέα σχέδια και γραμμές σε αυστηρό λευκό. Τα λεπτά τοιχώματα των μοντέλων Round ή Square της μπανιέρας Maui αγκαλιάζουν το σώμα και διατηρούν τη θερμοκρασία του νερού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στη θερμική αντίσταση του υλικού.

Οι μπανιέρες vintage σε οποιοδήποτε σχήμα, υλικό ή φινίρισμα θα γίνουν το επίκεντρο προσοχής σε κάθε χώρο, ενώ τα νέα σχέδια τους προσαρμόζονται με κάθε στυλ διακόσμησης.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε