ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

Μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης, στήλες ντους με λειτουργία βροχής και καταρράκτη και συστήματα υδρομασάζ που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο ευεξίας.

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνδεθείτε με το νερό μέσα από μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.  Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα υλικών, υφών, σχημάτων και φινιρισμάτων τη μπανιέρα που θα σας δώσει την τονωτική εμπειρία που αναζητάτε. Αν πάλι προτιμάτε ένα αναζωογονητικό ντους, επιλέξτε τις στήλες ντους που συνδυάζουν μέγιστη άνεση και εντυπωσιακή αισθητική. Καθώς δικαιούστε αποκλειστικές στιγμές ευεξίας, γεμίστε το χώρο του μπάνιου σας με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν αξεπέραστες επιδόσεις.

Μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης με εντυπωσιακό φινίρισμα

Η απόλαυση που νιώθουμε όταν απολαμβάνουμε ένα καλό μπάνιο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη χάρη στην ευχάριστη ματ υφή που προσφέρει το Surfex®. Αντιολισθητικές και χωρίς ενώσεις, οι μπανιέρες αυτές είναι κατασκευασμένες από το αποκλειστικό υλικό της Roca, ενώ συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά στυλ. Με οβάλ σχήμα και μήκος 1600mm, η μπανιέρα Alena διατίθεται σε τέσσερα φινιρίσματα – Μπεζ, Καφέ, Πέρλα και Όνυχα – για να μπορέσετε να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας. Τα εντυπωσιακά αυτά χρώματα τα συναντάει κανείς και στη μπανιέρα Beyond, μια ορθογώνια πρόταση με στρογγυλεμένες γωνίες, διαθέσιμη σε μήκος 1600mm ή 1800mm.

Η ανάγλυφη υφή του Stonex® προσδίδει στις μπανιέρες μια αίσθηση φυσικότητας.  Με υψηλή ανθεκτικότητα απέναντι στην τριβή, αυτό το αντιολισθητικό υλικό της Roca σας εξασφαλίζει απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Σε οβάλ σχέδιο και μήκος 1650mm, η μπανιέρα Ariane είναι η προσωποποίηση της κομψότητας που αναζητάτε. Αν προτιμάτε μια ελαφρώς μεγαλύτερη στήριξη για την πλάτη σας, επιλέξτε τις κλασικές γραμμές της μπανιέρας  Maui, διαθέσιμη σε δύο εκδοχές: Round (1500 mm) ή Square (1550 mm).

Χτιστές μπανιέρες που προσαρμόζονται στον χώρο σας

Οι χτιστές μπανιέρες που επενδύονται με πλακάκια ή πάνελ είναι η ιδανική λύση στην ανακαίνιση του μπάνιου σας, ενώ διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το χώρο σας. Στη Roca θα βρείτε προαιρετικές επιλογές, όπως λαβές που κάνουν την πρόσβαση ευκολότερη, αναπαυτικά στηρίγματα κεφαλιού ή τονωτικά συστήματα υδρομασάζ που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε έναν παράδεισο ξεκούρασης. Η μοναδική υφή των ακρυλικών επιτρέπει τη δημιουργία ξεχωριστών σχεδίων όπως η  μπανιέρα Vythos, διαθέσιμη σε δέκα διαφορετικές διαστάσεις από 1400mm έως 1800mm. Όσον αφορά τη μπανιέρα Easy, μπορείτε να επιλέξετε την γωνιακή εκδοχή της με μήκος 1350mm ή την ορθογώνια εκδοχή της σε έξι διαφορετικές διαστάσεις από 1400mm έως 1700mm. Και αν ο χώρος του μπάνιου σας είναι σχετικά μεγάλος, η μπανιέρα Becool διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη από 1700mm έως 1900mm είναι αυτό που ψάχνετε.

Στήλες υδρομασάζ που σας αναζωογονούν

Για εκείνες τις στιγμές που έχετε ανάγκη μια τονωτική ένεση ενέργειας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό ντους. Οι στήλες υδρομασάζ της Roca προσφέρουν αξεπέραστη άνεση και τεχνολογία δημιουργώντας μια αίσθηση απόλυτης ευεξίας.

Με μια εκπληκτική λειτουργία καταρράκτη, η στήλη υδρομασάζ Evolution σας επιτρέπει να αναζωογονήσετε τον αυχένα σας και τα χαμηλά σημεία της πλάτης σας με δυο διαφορετικές λειτουργίες: χαλαρωτική και αναζωογονητική.  Το διαρκές μασάζ από τη στήλη υδρομασάζ Essential, από την άλλη πλευρά, προσφέρει τόνωση στους μυς μαζί με μια απαλή λειτουργία βροχής που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας.

Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις με μια θερμοστατική στήλη ντους

Οι θερμοστατικές στήλες ντους αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα ντους χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς διατηρούν τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού σταθερή. Η στήλη ντους DeckT  διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, στρογγυλή ή τετράγωνη κεφαλή ντους, καθώς και ένα πρακτικό ράφι. Αν αναζητάτε ένα ξεχωριστό design, επιλέξτε τη στήλη ντους  EvenT Round,  η οποία χάρη στην επίστρωση Everlux διατίθεται τώρα σε Μαύρο Τιτάνιο, Ροζ Χρυσό ή Βουρτσισμένο Μαύρο Τιτάνιο.

 

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε