ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΡΗΤΙΝΗ : Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΡΗΤΙΝΗ : Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Ακαταμάχητες λόγω του σχεδιασμού τους και της εξαιρετικής απαλότητας τους, οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης από ρητίνη ξεχωρίζουν σε οποιοδήποτε χώρο.

Λεπτές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, στρογγυλεμένες γωνίες που παρέχουν άνεση… Μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης από ρητίνη θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής σε οποιοδήποτε χώρο λόγω της απίστευτης υφής και των σχεδιαστικών δυνατοτήτων της. Κατασκευασμένη από Stonex®, προσφέρει μεγάλη άνεση, αλλά και κομψότητα σε ένα μοντέρνο μπάνιο ή ακόμα και σε μια κρεβατοκάμαρα όπου μπορεί να τοποθετηθεί ως κεντρικό στοιχείο. Τα νέα μοντέλα της Roca, σε λευκό γυαλιστερό φινίρισμα, χαρίζουν φωτεινότητα στο χώρο, ενώ το ματ φινίρισμα της βάσης τους, διαθέτει αντιολισθητικές ιδιότητες για απόλυτη ασφάλεια στο μπάνιο. Επιπλέον, η εξαιρετική αντοχή αυτού του υλικού στις υπεριώδεις ακτίνες, αλλά και στην τριβή που προκαλείται από προϊόντα καθαρισμού εγγυάται την ανθεκτικότητα και την άριστη κατάσταση του με την πάροδο του χρόνου. Με ιδιαίτερο ύφος, οι μπανιέρες Raina, Maui και Ariane είναι οι τρεις προτάσεις που κατασκευάζονται από Stonex®. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.

Raina, μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης σε εξωτικά σχήματα

Κομψό οβάλ σχήμα και στενή βάση είναι τα εξωτικά χαρακτηριστικά της μπανιέρας Raina, ιδανική λύση για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε μια μοναδική αναζωογονητική εμπειρία. Με διάσταση 1590 x 790 mm, αυτή η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης ξεχωρίζει για την απλότητά της.

Maui, κλασικές γραμμές σε δύο επιλογές

Οι έντονες γωνίες της μπανιέρας Maui κάνουν μεγαλύτερη την αίσθηση χαλάρωσης στο μπάνιο. Στην έκδοση Round 1500 x 700 mm, η ελαφρώς ανυψωμένη πλάτη εξασφαλίζει άνεση στη χρήση. Για όσους προτιμούν πιο τετράγωνες γραμμές, η μπανιέρα Square διατίθεται σε 1550 x 700 mm με ελαφρώς καμπύλα πλευρικά τοιχώματα στο κέντρο.

Ariane, μια μεγάλη μοντέρνα μπανιέρα

Μεγάλη και οβάλ, η μπανιέρα Ariane είναι μια κομψή πρόταση που ξεχωρίζει σε πολύ ευρύχωρα μπάνια. Με εντυπωσιακή προσωπικότητα, αυτή η μοντέρνα μπανιέρα 1650 x 750 mm ξεχωρίζει με την απλότητα των γραμμών της.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε