ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ DESIGN
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ DESIGN

Στήλες υδρομασάζ από Solid Surface, λεκάνες με ενσωματωμένο μπιντέ ή έξυπνες συνθέσεις επίπλων μπάνιου για όσους δεν συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα.

Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν έχουν αρκετά, ακόμα και αν έχουν τα πάντα. Είναι avant-garde και δυναμικοί και αναζητούν ένα σπίτι γεμάτο στυλ και μοντέρνους χώρους μπάνιου για να απολαμβάνουν την απόλυτη ευεξία. Είναι οραματιστές και θέλουν οπωσδήποτε μια τουαλέτα με προσωποποιημένες λειτουργίες, μια σύνθεση επίπλου που να μπορεί να συνδεθεί με το κινητό τους τηλέφωνο ή έναν καθρέφτη ανέπαφης τεχνολογίας. Ανυπομονούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα από σχήματα, φινιρίσματα και υφές, δεν ικανοποιούνται με τον οποιοδήποτε νιπτήρα ή ντουζιέρα ενώ οι συνήθειες της περιποίησής τους πρέπει να είναι προσωποποιημένες εμπειρίες γεμάτες άνεση. Αν ταυτίζεστε μαζί τους, ανακαλύψτε πώς μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο ή μια πλήρη συνεδρία υδρομασάζ όπου τίποτα, απολύτως τίποτα, δεν θυμίζει τα συνηθισμένα.

Λεκάνη με ψεκασμό νερού και γυάλινες ηλεκτρονικές πλακέτες λειτουργίας

Επειδή θέλετε να παίρνετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, έχετε σαγηνευτεί από την δυνατότητα που έχετε να χειρίζεστε τις λειτουργίες της λεκάνης  In-Wash® όπως εσείς θέλετε. Επιλέξτε τον τύπο πλυσίματος που επιθυμείτε, την ένταση και την θερμοκρασία του νερού και του αέρα.

Και αφού έχετε αφεθεί στην απόλυτη εμπειρία υγιεινής στον μοντέρνο χώρο του μπάνιου, τι θα λέγατε για ένα καζανάκι που ενεργοποιείται μόνο του; Οι ηλεκτρονικές πλακέτες για εντοιχισμένα καζανάκια EP1 και EP2 δεν λειτουργούν μόνο ως δια μαγείας, καθώς ενεργοποιούνται από αισθητήρες παρουσίας, αλλά μπορούν να συμπληρώσουν το φινίρισμά τους με μαύρο ή λευκό γυαλί με έναν απαλό χρωματιστό φωτισμό.

Θερμοστατικές στήλες υδρομασάζ από Solid Surface και αντιολισθητικές ντουζιέρες με αποκλειστικά φινιρίσματα

Σας αρέσει να εκπλήσσετε με τις λέξεις και τις χειρονομίες όταν οι άλλοι δεν το περιμένουν. Γι’ αυτό και η στήλη ντους Eternal που είναι κατασκευασμένη από Surfex® σας έχει κατακτήσει. Η κεφαλή ντους με λειτουργία βροχής, η σοφιστικέ παροχή νερού και τα τζετ νερού για υδρομασάζ διαθέτουν το ιδανικό φινίρισμα από Solid Surface της Roca, με απαλή, φυσική υφή.

Για να μετατρέψετε τις συνήθειες περιποίησής σας σε μια ιεροτελεστία των αισθήσεων, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να επεκτείνετε το φινίρισμα Eternal κάτω από τα πόδια σας. Καθώς θα ανακαινίζετε τον χώρου του μπάνιου σας για να τον κάνετε μοντέρνο, επιλέξτε την απαλότητα του Surfex® μέσα από τη συλλογή Modo ή καινοτομείστε με την άγρια επιφάνεια της Cratos, της νέας αντιολισθητικής ντουζιέρας υαλώδους πορσελάνης, που διατίθεται σε 5 διαφορετικά φινιρίσματα.

 

Μπανιέρες σε μοναδικά σχήματα και υφές

Σας αρέσει να περιβάλλεστε από ανθρώπους που κάνουν το καθήκον τους, που σας βοηθούν να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Έτσι κι εσείς δεν μπορείτε να βυθίσετε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε μπανιέρα όταν θέλετε να κάνετε ένα αφρόλουτρο. Απαιτείτε ένα design που σας αγκαλιάζει, που σας βοηθάει να ανακτήσετε την ενέργειά σας με ζεστή υφή που μοιάζει με χάδι.

Για να ολοκληρώσετε την ευχαρίστηση που σας προσφέρει το αφρόλουτρο μαζί με το διάβασμα ενός βιβλίου ή με μια συνεδρία αρωματοθεραπείας, επιλέξτε μια ορθογώνια μπανιέρα της σειράς Modo. Αν προτιμάτε μια ισορροπία με καμπύλες, οι κομψές μπανιέρες της σειράς Beyond, κατασκευασμένες από το Solid Surface της Roca, είναι πλέον διαθέσιμες και σε πιο compact μέγεθος.

Καθρέφτες με φωτισμό LED με έξυπνες μονάδες επίπλου ή χρωματιστούς πρωτότυπους νιπτήρες

Υποστηρίζετε ότι η τεχνολογία μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε τα όριά μας και να ανακαλύψουμε νέους κόσμους που αυξάνουν σημαντικά τις δυνατότητές μας. Είστε πεπεισμένοι για τα πλεονεκτήματά του, γι’ αυτό δεν διστάσατε στιγμή να εγκαταστήσετε έναν έξυπνο καθρέφτη στο μοντέρνο χώρο του μπάνιου σας. Τόσο στην σειρά Prisma με επιλογή φωτισμού ψηλά ή χαμηλά, όσο και στην περιμετρική έκδοση της σειράς Iridia, απολαμβάνετε να ενεργοποιείτε την συσκευή για το ξεθάμπωμα του καθρέφτη και τον φωτισμό LED με τους αισθητήρες αφής.

Για να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του μοντέρνου χώρου του μπάνιου σας, η σύνθεση επίπλου Stratum σας δίνει τη δυνατότητα να είστε μόνιμα συνδεδεμένοι μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και των ηχείων Bluetooth®.Εν τω μεταξύ, οι σειρές Inspira και Beyond πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και προτείνουν την διαφοροποίηση με νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης ή επιδαπέδιους σε έως και έξι διαφορετικά φινιρίσματα.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε