ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ SMART SHOWER ΤΗΣ ROCA
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ SMART SHOWER ΤΗΣ ROCA

Μετατρέψτε το ντους σε μια μοναδική εμπειρία, φέρνοντας το Internet των πραγμάτων στο σπίτι σας.

Το Smart Shower της Roca έρχεται να μεταμορφώσει την καθημερινή σας περιποίηση, αφού έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες και να θέσει το Internet των Πραγμάτων (IoT) στην υπηρεσία τόσο της δικής σας ευεξίας όσο και των αγαπημένων σας προσώπων. Καθώς η τεχνολογία είναι χρήσιμη μόνο αν διευκολύνει τη ζωή μας, το Smart Shower της Roca γνωρίζει τις προτιμήσεις σας, είναι πάντα συνδεδεμένο μαζί σας ακόμη και όταν εσείς δεν είστε στο σπίτι, ενώ συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Τι περιμένετε; Αποκτήστε το!

Δέσμευση στο design

To γυάλινο πάνελ του Smart Shower, πάχους 12mm, προσφέρει έναν εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε χώρο ντους. Η οθόνη απεικονίζει τη θερμοκρασία, τη ροή και τις εξόδου του νερού, που μπορούν να επιλεχθούν και να ρυθμιστούν μέσω χωρητικών αισθητήρων και εργονομικών λαβών με αντιολισθητική επιφάνεια. Οι αισθητήρες ανάβουν όταν ενεργοποιούνται και επομένως η χρήση τους είναι πολύ διαισθητική για κάθε χρήστη.

Πριν από εσάς για σας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να βρίσκει κανείς μια γεμάτη μπανιέρα ή να μπαίνει στο ντους και να απολαμβάνει την τέλεια θερμοκρασία. Με το Smart Shower μπορείτε να προγραμματίσετε όλα αυτά χρησιμοποιώντας μια οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Μέσω του Smartphone και χρησιμοποιώντας μια δωρεάν εφαρμογή, μπορείτε να προθερμάνετε το νερό, να προετοιμάσετε το μπάνιο σας και να καθορίσετε από πριν κάθε λεπτομέρεια.

Αποθηκεύστε τις προτιμήσεις σας

Το Smart Shower της Roca  αποθηκεύει τις προσωπικές σας προτιμήσεις όσον αφορά τη θερμοκρασία, τη ροή και τις εξόδους του νερού σε διαφορετικά προφίλ χρηστών. Η δημιουργία προφίλ χρήστη είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή του ονόματος, το άνοιγμα της μπαταρίας ντους και η ρύθμιση της επιθυμητής ροής του νερού.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία παιδιού

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει το κλείδωμα της οθόνης. ‘Ετσι, το ηλεκτρονικό ντους διατηρεί τις ίδιες ρυθμίσεις ακόμη και αν τα παιδιά παίζουν με τον πίνακα ελέγχου. Αυτό αποτρέπει το νερό να φτάσει σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες λόγω της ακούσιας ή λανθασμένης λειτουργίας του πίνακα ελέγχου.

Ξεχάστε τη συντήρηση

Με μια λειτουργία αυτοκαθαρισμού που απελευθερώνει μια διαλείπουσα ροή νερού υπό πίεση από όλες τις εξόδους, το ντους αφαιρεί αποτελεσματικά τα άλατα και τις ακαθαρσίες. Επιπλέον, διαθέτει ένα πρόγραμμα απολύμανσης που απελευθερώνει νερό στους 70º για 6 λεπτά και απομακρύνει πιθανά βακτήρια όπως η λεγεωνέλλα, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν σε σωλήνες μετά από μεγάλες περιόδους μη χρήσης. Η επιφάνειά του μπορεί να καθαριστεί με ουδέτερο απορρυπαντικό, το οποίο μπορεί να ξεπλυθεί με νερό και να στεγνώσει με ένα μαλακό πανί.

Εξοικονομήστε νερό και ενέργεια

Η εφαρμογή Smart Shower επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα επίπεδα κατανάλωσης νερού για μια πιο υπεύθυνη και βιώσιμη χρήση του νερού. Επιπλέον, το σύστημα διαθέτει λειτουργία παύσης της ροής του νερού, το οποίο μπορεί να επανεργοποιηθεί κρατώντας τις ίδιες ρυθμίσεις.

Εγκαταστήστε το χωρίς ταλαιπωρία

Η εγκατάσταση του Smart Shower είναι παρόμοια με αυτή του συμβατικού ντους, με τη μόνη διαφορά ότι το σώμα της μπαταρίας και η παροχή ρεύματος πρέπει να βρίσκονται σε μια ελάχιστη απόσταση από τις εξόδους νερού. Η τοποθέτηση πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό, όπως άλλωστε σε κάθε ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε