ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΗ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΗ

Ανακαλύψτε υλικά και τεχνολογίες που σας βοηθούν να διατηρήσετε το χώρο του μπάνιου σας σε άριστη κατάσταση.

Καθώς η υγιεινή αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αξία στο χώρο του σπιτιού, περιβαλλόματε από αντικείμενα και τεχνολογίες που μας προστατεύουν από το να ερχόμαστε σε επαφή με βλαβερούς μικροοργανισμούς στον πιο ιδιαίτερο χώρο μας. Με πάνω από εκατό χρόνια εμπειρία στην έρευνα, η Roca αναπτύσσει προϊόντα που εγγυώνται την υγιεινή στο μπάνιο, όχι μόνο επειδή συμβάλλουν στο να γίνεται ο καθαρισμός πιο εύκολος, αλλά επειδή κατασκευάζονται με υλικά που εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων ή έχουν σχεδιαστεί για ανέπαφη χρήση.

SENCERAMIC®, ιδιαίτερα αντιολισθητική πορσελάνη

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας, η Roca έχει αναπτύξει καινοτόμα υλικά που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά της πορσελάνης, προσφέροντας εντυπωσιακές ιδιότητες και ανανεωμένο design. Οι ντουζιέρες της σειράς Cratos κατασκευάζονται από Senceramic®, είναι ιδιαίτερα αντιολισθητικές, εξαιρετικά λεπτές και εφάπτονται με το δάπεδο του μπάνιου. Το Senceramic® είναι ένα ανθεκτικό υλικό όπως η πορσελάνη που διατηρεί ακέραιη τη λάμψη του στην πάροδο του χρόνο. Η μη πορώδης επιφάνεια του εξασφαλίζει 100% υγιεινή, ευκολία στον καθαρισμό και αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων, καθώς δεν απορροφά καθόλου νερό. Καθώς θα σχεδιάζετε το μπάνιο σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι μπορείτε να κόψετε τη ντουζιέρα Cratos στα μέτρα σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πέντε φινιρίσματα  αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σας: Λευκό ματ, Μπεζ, Καφέ, Πέρλα και Όνυχας.

SUPRALIT®, 100 % αντιβακτηριδιακή ρητίνη

Αν η καθαριότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επιλέξει κανείς μια επιφάνεια που ήδη διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Αυτή είναι η περίπτωση του Supralit®, μιας ρητίνης από την οποία κατασκευάζονται τα περισσότερα καθίσματα και καλύμματα για λεκάνες και μπιντέδες της Roca. Η αποκλειστική του επεξεργασία εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και επιτρέπει την κατασκευή ασφαλών προϊόντων κατά την επαφή. Επιπλέον, χάρη στην ευκαμψία του, το Supralit® επιτρέπει τη δημιουργία απαλών και στρογγυλών σχημάτων, χωρίς γωνίες που κάνουν τον καθαρισμό πιο εύκολο.

Τεχνολογία Rimless, λεκάνες χωρίς εσοχές

Η διατήρηση του απόλυτου επιπέδου υγιεινής στη λεκάνη, είναι προτεραιότητα για κάθε σπίτι. Η απολύμανσή της είναι απαραίτητη, ώστε να εξασφαλίζεται ότι παραμένει απαλλαγμένη από μικρόβια. Όμως, τα εσωτερικά τοιχώματα μπορεί να αποδειχθούν δύσκολα στον καθαρισμό. Η τεχνολογία Rimless της Roca βοηθάει το νερό να ρέει παντού και προσφέρει μια εσωτερική επιφάνεια λεία, χωρίς εσοχές ή γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί βρωμιά. Έτσι, αρκεί η χρήση ενός σφουγγαριού με χλωρίνη ή οποιουδήποτε άλλου απορρυπαντικού για τη γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση του εσωτερικού της λεκάνης.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε