Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Απολαύστε μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας, χάρη στις έξυπνες λεκάνες της Roca που διευκολύνουν την καθαριότητα με νερό των πιο ιδιαίτερων σημείων του σώματος.

Η αίσθηση από το χάδι του νερού ήταν πάντα μια απερίγραπτη απόλαυση: στη φύση, στο ντους ή στην υγιεινή των πιο ιδιαίτερων σημείων του σώματός σας.  Στη Roca έχουμε βελτιώσει τα συστήματα υγιεινής με νερό, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σπιτιού. Αν αναζητάτε την τεχνολογία, η λεκάνη In Wash® θα σας επιτρέψει να εξατομικεύσετε όλες τις λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος μέσω ενός εύκολου στη χρήση πάνελ ελέγχου. Ακόμα πιο εξελιγμένη, η Έξυπνη Λεκάνη In-Wash® In-Tank, ενσωματώνει το καζανάκι στη λεκάνη. Και για όσους δεν επιθυμούν να αλλάξουν λεκάνη, υπάρχει η επιλογή του καλύμματος Multiclean® που προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες και είναι εύκολο στην τοποθέτηση, ή η επιλογή του τηλεφώνου μπιντέ Be Fresh go που διατίθεται σε πολλά φινιρίσματα. Διαφορετικά προϊόντα για μια εξαιρετική αίσθηση καθαριότητας με νερό και αλλαγή στις συνήθειες προσωπικής περιποίησης.

Ανακαλύψτε τη λεκάνη που σας πλένει με νερό, την In-Wash®

Αν σχεδιάζετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας και ψάχνετε για τις πιο σύγχρονες καινοτομίες ή αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την υγιεινή των πιο ιδιαίτερων σημείων του σώματός σας, οι λεκάνες με μπιντέ της Roca ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.  Για μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία, η λεκάνη  InWash® διαθέτει λειτουργίες καθαρισμού και στεγνώματος της περιοχής του πρωκτού και του περινέου, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη θέση του ακροφύσιου, την πίεση και τη θερμοκρασία του νερού και του αέρα.  Χάρη στην εύκολη χρήση της, μπορείτε να τη χειριστείτε απλά είτε με τηλεχειριστήριο είτε με το πλαϊνό ενσωματωμένο πάνελ, ενώ ο αισθητήρας κίνησης αποτρέπει την ακούσια ενεργοποίηση της.

Διαθέτοντας μινιμαλιστικό design, η λεκάνη InWash® προσαρμόζεται σε κάθε χώρο μπάνιου με τα τρία μοντέλα της: επιδαπέδια, κρεμαστή, κρεμαστή με ενσωματωμένο καζανάκι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι παροχή νερού και παροχή ρεύματος, ώστε να επιτύχετε μια ασφαλή εγκατάσταση χωρίς ορατά καλώδια.Αυτή η πρόταση ολοκληρωμένης υγιεινής θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε τη λεκάνη καθαρή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στην τεχνολογία Rimless που εξαφανίζει κάθε πιθανή εσοχή, όπου μπορεί να συγκεντρωθεί βρωμιά.

Μεταμορφώστε την υγιεινή των ιδιαίτερων σημείων του σώματός σας με την τεχνολογία Multiclean®

Αν δεν θέλετε να αλλάξετε τη λεκάνη σας, αλλά ωστόσο θέλετε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός μπιντέ, μπορείτε να εγκαταστήσετε το κάλυμμα Multiclean®.  Το κάλυμμα Multiclean® είναι συμβατό με μια ευρεία γκάμα μοντέλων της Roca, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το παλιό κάλυμμα με αυτή την επιλογή, διαθέσιμη σε σχήμα Round, Soft ή Square. Και έτσι απλά μπορείτε να έχετε πλέον μια μοντέρνα συσκευή για ολοκληρωμένη υγιεινή στα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός σας. Το σύστημα απαιτεί για την εγκατάστασή του μια παροχή νερού και παροχή ρεύματος. Τοποθετήστε το στον χώρο του μπάνιου σας και αρχίστε να απολαμβάνετε τις λειτουργίες καθαρισμού και στεγνώματος που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις προτιμήσεις σας.

Αν επιλέξετε το Multiclean® Advance, το καινοτόμο πλαϊνό χειριστήριο θα είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση του ακροφύσιου, τη θερμοκρασία και την πίεση του νερού, καθώς και τις λειτουργίες στεγνώματος.  Από την άλλη πλευρά, το Multiclean® Premium προσφέρει επίσης τηλεχειρισμό και άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα επιλογής θερμοκρασίας του καθίσματος ή την λειτουργία που απομακρύνει κάθε δυσάρεστη οσμή από τη λεκάνη.

Παραδοθείτε στα πλεονεκτήματα του τηλεφώνου μπιντέ, Be Fresh Go

Για το ιδανικό πλύσιμο με νερό χωρίς εκπτώσεις στην αισθητική, η λύση Be Fresh Go μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί κοντά στη λεκάνη. Πρακτικό και χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο, αυτό το τηλέφωνο μπιντέ ξεχωρίζει στο χώρο του μπάνιου σας, χάρη στην ευρεία γκάμα φινιρισμάτων που είναι διαθέσιμη με την ειδική επίστρωση Everlux.  Eπιλέξτε το φινίρισμα Μαύρου Τιτανίου για ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος, του Βουρτσισμένου Τιτανίου για μοντέρνο design  ή προσθέστε μια vintage πινελιά με το Ροζ Χρυσό. Υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή χαρακτηρίζουν το προϊόν που θα γίνει απαραίτητο για την προσωπική σας περιποίηση.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε