ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ: Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΠΑΦΑ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ: Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΠΑΦΑ

Χωρίς εργασίες στον τοίχο ή σύνδεση με το ρεύμα, η εγκατάσταση ενός μηχανισμού με αισθητήρα στο καζανάκι της τουαλέτας σας είναι πιο εύκολη απ’ ότι φαντάζεστε.

Αν ενσωματώνετε νέες τεχνολογίες στην καθημερινή σας ζωή για να έχετε μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ήρθε η στιγμή να εγκαταστήσετε και ένα καζανάκι με ηλεκτρονική ροή. Σε έναν χώρο ευαίσθητο όπως ο χώρος μπάνιου, θα χρειαστείτε αποτελεσματικές τεχνολογίες που θα συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας σας, όπως αυτές που αποτρέπουν τη χρήση των χεριών και σας προστατεύουν από την μετάδοση ιών και μικροοργανισμών. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία στην τουαλέτα, η Roca προσφέρει πλέον έναν ηλεκτρονικό μηχανισμό σιφωνισμού που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στην τουαλέτα σας μέσα σε μερικά λεπτά.

Αν νομίζετε ότι το να τοποθετήσετε ένα καζανάκι με αισθητήρα θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες εργασίες ανακαίνισης, θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ότι υπάρχει μια Ανέπαφη λύση που είναι αποτελεσματική και εύκολο να τοποθετηθεί. Ο μηχανισμός ΕΜ1 είναι συμβατός με τα περισσότερα καζανάκια της Roca που διαθέτουν τρύπα διαμέτρου 40mm για τον διακόπτη με διακοπή και μετατρέπει την τουαλέτα σας σε μια ηλεκτρονική τουαλέτα. Έτσι απλά. Μόλις σε μερικά λεπτά και χωρίς εργασίες στους τοίχους, θα μεταπηδήσετε από ένα χειροκίνητο καζανάκι στην αυτόματη ενεργοποίησή του απλώς και μόνο χάρη σε έναν αισθητήρα κίνησης.

Επιπλέον, ο μηχανισμός ΕΜ1 δεν απαιτεί σύνδεση στο ηλεκτρικό ρεύμα κοντά στην τουαλέτα, καθώς λειτουργεί με μπαταρίες. Τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες εγγυώνται περισσότερους από 40,000 σιφωνισμούς, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις συχνές αλλαγές.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε