ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τόσο απλό όσο να αλλάξετε ένα κομμάτι. Χωρίς εργασίες στον τοίχο ή μεγάλες καθυστερήσεις, κάντε χώρο για την καινοτομία για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο του μπάνιου.

Με τα νέα πρότυπα που δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην υγιεινή, ενδεχομένως να σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τεχνολογικά το χώρο του μπάνιου σας ώστε να αποφεύγετε την επαφή με τα χέρια. Αν σκέφτεστε να εντάξετε τις ανέπαφες λύσεις στο σπίτι ή την μικρού μεγέθους επιχείρησή σας, θα ικανοποιηθείτε όταν μάθετε ότι μπορείτε να το κάνετε χωρίς καθόλου εργασίες στους τοίχους. Η Roca έχει αναπτύξει μπαταρίες με αισθητήρα παρουσίας που λειτουργούν με μπαταρία, ηλεκτρονικούς μηχανισμούς που ενεργοποιούν τη ροή στο καζανάκι και δεν απαιτούν σύνδεση με το ρεύμα και αυτόματα φλουσόμετρα συμβατά με τα περισσότερα μοντέλα ουρητηρίων. Χωρίς ανακαινίσεις και μόλις σε λίγα λεπτά, μπορείτε να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε έναν πολύ πιο ασφαλή χώρο.

Ηλεκτρονικές μπαταρίες που λειτουργούν με μπαταρία

Η αντικατάσταση μιας συμβατικής μπαταρίας με μια ηλεκτρονική είναι τόσο απλή που θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη υγιεινή για τις συνήθειες περιποίησής σας. Επιπλέον, δεν θα χρειαστείτε κάποια κοντινή παροχή ρεύματος καθώς οι μπαταρίες με αισθητήρα μπορούν επίσης να λειτουργήσουν με αλκαλικές μπαταρίες. Αν επιλέξετε κάποιο επικαθήμενο μοντέλο, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των L20-E και L70-E , που διαθέτουν αισθητήρα παρουσίας στη βάση, ή την ηλεκτρονική μπαταρία Atlas που λειτουργεί με μπαταρίες, της οποίας ο αισθητήρας υπέρυθρων είναι κρυμμένος στο ρουξούνι.

Διακόπτης με διακοπή ανέπαφης λειτουργίας για το καζανάκι

Προκειμένου να εξασφαλίσετε επιπλέον προστασία για την τουαλέτα σας, η Roca σας προσφέρει μια καινοτόμο λύση, όπου το μόνο που απαιτείται είναι να αλλάξετε τον παραδοσιακό διακόπτη με διακοπή με έναν ηλεκτρονικό. Ο ενιαίος ηλεκτρονικός μηχανισμός διπλής ροής EM1 ενεργοποιεί το καζανάκι χάρη σε έναν αισθητήρα παρουσίας.Έτσι, με μια απλή κίνηση και χωρίς να αγγίξτε κάποια επιφάνεια, η απαιτούμενη ποσότητα νερού διοχετεύεται για να καθαρίσει τη λεκάνη. Ο μηχανισμός EM1 είναι συμβατός με τα περισσότερα μοντέλα της Roca που διαθέτουν τρύπα διαμέτρου 40mm για τον διακόπτη με διακοπή και ως εκ τούτου είναι ιδανικός για να μετατρέψει την τουαλέτα σας σε μια ηλεκτρονική τουαλέτα.

Ηλεκτρονικό φλουσόμετρο για ουρητήριο

Σε δημόσιους χώρους μπάνιου όπως αυτούς που βρίσκουμε σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους γραφείων, ένα ηλεκτρονικό φλουσόμετρο αποτρέπει τη χρήση χεριών σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο όπως το ουρητήριο. Χωρίς να χρειάζεται ανακαίνιση, το Sentronic προσαρμόζεται στα περισσότερα μοντέλα υαλώδους πορσελάνης με εισαγωγή νερού από πάνω. Θα πρέπει μόνο να αντικαταστήσετε τον συμβατικό μηχανισμό με αυτό του φλουσόμετρο που είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα παρουσίας. Χάρη στο σύστημά του που λειτουργεί με μπαταρίες, το Sentronic λειτουργεί χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και ως εκ τούτου η τοποθέτησή του είναι ακόμα πιο εύκολη.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε