FLOORSTANDING SINGLE-LEVER FAUCETS, IDEAL FOR A FREESTANDING BATH
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Συμβουλές

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Οι επιδαπέδιες μπαταρίες μπάνιου έρχονται πάλι στο προσκήνιο συνδυάζοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης αναδεικνύονται, όταν συνδυάζονται με μια κομψή επιδαπέδια μπαταρία μπάνιου. Μια σχεδιαστική πρόταση που αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή των μπαταριών παλιού στυλ. Μοντέρνα σχέδια μπαταριών, με απλές και εξαιρετικής ακρίβειας λαβές, επιχρωμίωση για λάμψη διαρκείας και τηλέφωνα ντους ιδανικού μήκους, έρχονται να προσθέσουν γοητεία και κομψότητα στο μπάνιο.

Pals, υψηλή ακρίβεια

Η λεπτή λαβή τύπου joystick είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Pals, μιας επιδαπέδιας μπαταρίας λουτρού υψηλής ακρίβειας. Χωρίς σχεδόν καμία προσπάθεια, η μπαταρία ανοίγει εύκολα, προσφέροντας΄στο χρήστη την επιθυμητή ροή νερού. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός της, ύψους 86 εκ., και το ενσωματωμένο τηλέφωνο ντους Stella, ταιριάζουν τέλεια σε μοντέρνα μπάνια με λεπτές σχεδιαστικές γραμμές.

Atlas, κομψότητα και λειτουργικότητα

Η επιδαπέδια μπαταρία λουτρού Atlas, ύψους 82 εκ., ξεχωρίζει για την κομψότητα της, απόρροια του στιβαρού κυλινδρικού σχεδιασμού της και της επίπεδης λαβής της. Ενσωματωμένο στο σχέδιο της, το τηλέφωνο ντους Stella Stick συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άνεση και τη λειτουργικότητα.

L90, καινοτόμος σχεδιασμός

Η επιδαπέδια μπαταρία μπάνιου L90 είναι μια πρόταση για μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης σε μοντέρνες τετράγωνες γραμμές.  Η τέλεια ισορροπία στομίου και λαβής σε αντίθεση με το κυλινδρικό τηλέφωνο ντους συνθέτουν ένα δυναμικό σχέδιο που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο, χάρη στον κορμό της μπαταρίας ύψους 78  εκατοστών.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε