ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ

Τολμήστε να δώσετε ζωή σε κάθε γωνία στο χώρο του μπάνιου σας, σαν να ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής. Επιλέξτε χρωματιστά πλακίδια, πρωτότυπα αξεσουάρ, μαύρες μπαταρίες ή νιπτήρες και λεκάνες σε διάφορα φινιρίσματα.

Ήρθε η ώρα να κλείσετε τα μάτια σας, να φέρετε στο μυαλό σας αυτό που θέλετε να εκφράσετε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω τις ιδέες σας για το χώρο του μπάνιου. Είναι καιρός να επιλέξετε το τέλειο χρώμα και το ιδανικό φινίρισμα. Καθώς η Roca θέτει στη διάθεσή σας μια μεγάλη γκάμα από πλακίδια, μπαταρίες, καμπίνες και ντουζιέρες, μπορείτε να επιτύχετε μια ανακαίνιση του χώρου του μπάνιου που θα αντικατοπτρίζει το συναισθηματικό σας αποτύπωμα. Αφήστε τη δημιουργικότητα να πάρει τα ηνία και κοιτάξτε την παλέτα του ζωγράφου….

Χρωματιστά πλακίδια που θα σας βοηθήσουν με την διακόσμηση του χώρου του μπάνιου σας.

Καθώς αποτελούν το φόντο στο χώρο του μπάνιου σας, οι πρώτες χρωματικές πινελιές θα πρέπει να πέσουν στα δάπεδα και στους τοίχους, όπου μπορείτε να συνδυάσετε διάφορους τόνους αναζητώντας την αρμονία. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε!

Μαύρα αξεσουάρ μπάνιου και μπαταρίες για ένα άγγιγμα κομψότητας

Πηγαίνουμε από την έμπνευση της φύσης σε χρώμα πράσινο στο χαρισματικό μαύρο που έχει γεμίσει με χρώμα τις μπαταρίες και τα αξεσουάρ μπάνιου. Αν οι μπαταρίες του νιπτήρα μπορούν να διεκδικήσουν την περίοπτη θέση τους χάρη στο φινίρισμα σε χρώμα Τιτανίου, γιατί να μην κάνουν το ίδιο τα τηλέφωνα και οι κεφαλές του ντους;Για μια ανακαίνιση που θα κάνει μεγάλη εντύπωση, συμπληρώστε τις προτάσεις από τις σειρές Insignia, Rainsense και Stella με μαύρες πετσετοκρεμάστρες και άγκιστρα από τις σειρές Rubik ή Tempo.

Χρωματιστοί χώροι μπάνιου με ταιριαστούς νιπτήρες και λεκάνες ή με διαφορετικό φινίρισμα

Ετοιμαστείτε να φέρετε τα πάνω κάτω στη διακόσμηση του χώρου του μπάνιου με χρωματιστά κομμάτια από υαλώδη πορσελάνη. Ενώ μέχρι τώρα η μοναδική επιλογή ήταν το λευκό χρώμα, από σήμερα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χρωματιστών επιλογών για να σας εκπλήξει με τις διαφορετικές αντιθέσεις που δημιουργεί. Με τη συλλογή Carmen, μπορείτε να συνδυάσετε έναν μαύρο vintage νιπτήρα που θα ταιριάζει με τη λεκάνη σας.Αν προτιμάτε ένα πιο μοντέρνο στυλ, οι σειρές Inspira και Beyond προσφέρουν μέχρι και 6 διαφορετικά φινιρίσματα —Λευκό, Λευκό Ματ, Μπεζ, Χρώμα του Μαργαριταριού, Χρώμα του Καφέ και Όνυχα— για να συνδυάσετε όλα τα προϊόντα υγιεινής με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Χρώματα για το χώρο του μπάνιου σε καμπίνες και ντουζιέρες

Σαν να ήταν καθρέφτης, οι ντουζιέρες υαλώδους πορσελάνης της σειράς Cratos μπορούν να αναπαράγουν τις ίδιες αποχρώσεις όπως και αυτές οι νέες λεκάνες και οι νιπτήρες. Αν θέλετε να πάτε ακόμα ένα βήμα παρακάτω, η παλέτα των χρωμάτων διευρύνεται ακόμα περισσότερο με τις ντουζιέρες από ρητίνη, που διατίθενται σε φινιρίσματα Slate, Moka ή Ελαφρώς Παλαιωμένο Ξύλο στις σειρές Terran, Helios και Aquos.Για να ολοκληρώσετε το σύνολο των χρωμάτων, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις καμπίνες ντουζιέρας Line, που διαθέτουν και την επιλογή του μαύρου προφίλ στα σταθερά φύλλα, ώστε να συνδυαστούν με τα πτυσσόμενα.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε