ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στο μπάνιο σας, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικό είναι να το διατηρείτε τακτοποιημένο. Ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις οργάνωσης του μπάνιου, χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

Ισορροπία, design, άνεση. Τα έπιπλα μπάνιου της Roca σας βοηθούν να οργανώσετε το μπάνιο σας και να βρείτε τον ιδανικό χώρο για όλα τα αντικείμενα.Για περισσότερα από εκατό χρόνια, βοηθάμε τα νοικοκυριά να διαμορφώσουν το χώρο του μπάνιου τους. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε μια ευρεία γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων πρακτικών λύσεων. Μοντέρνα ή κλασικά, μεγάλα ή compact, τα έπιπλα μπάνιου είναι τόσα πολλά  για να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει με τις ανάγκες σας. Καθώς η οργάνωση των αντικειμένων στο μπάνιο διευκολύνει την καθημερινότητα σας, σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρουν τα έπιπλά μας. Για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μια πλαϊνή πετσετοκρεμάστρα ή ένα ντουλάπι-καθρέφτη.

The Gap, μια συλλογή επίπλων μπάνιου που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Ανεξάρτητα από το στυλ του σπιτιού σας, στη συλλογή επίπλων μπάνιου The Gap θα βρείτε το τέλειο design, καθώς ξεχωρίζει χάρη στις καθαρές και ίσιες γραμμές της. Η compact σύνθεση του επίπλου που ξεκινάει από 500mm και φτάνει έως και τα 1200mm είναι η ιδανική λύση για μικρά μπάνια. Συνδυάστε τη βάση επίπλου με τον νιπτήρα Gap Square ή Round ή επιλέξτε έναν νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης. Η σειρά επίπλων Gap διαθέτει πολλά φινιρίσματα – Λευκό Γυαλιστερό, Σκούρα Δρυς, Ανοιχτή Φλαμουριά, Γκρι Ανοιχτό ή Γκρι Ανθρακί – που σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε την προσωπική σας πινελιά στο design του μπάνιου σας.

Victoria, ουδέτερη και λειτουργική

Η σειρά επίπλων μπάνιου Victoria ξεχωρίζει για το design, αλλά και για τη λειτουργικότητα της, καθώς προσφέρει απίστευτες δυνατότητες αποθήκευσης που καλύπτει τις ανάγκες κάθε σπιτιού.Διαθέσιμη με συρτάρια ή ντουλάπια με σύστημα ελεγχόμενης κλίσης, με εργονομικές μεταλλικές λαβές, αυτή η σειρά επίπλων μπάνιου εγγυάται τη μέγιστη αντοχή. Διαλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας μεταξύ 600mm και 1200mm και προτιμήστε νιπτήρα με διπλή γούρνα πλάτους 1200mm. Η σειρά διατίθεται σε τέσσερα διαχρονικά φινιρίσματα τα οποία θα ξεχωρίσουν σε κάθε design εσωτερικού χώρου: Λευκό Γυαλιστερό, Σκούρα Δρυς, Ανοιχτή Φλαμουριά, Γκρι Ανοιχτό ή Γκρι Ανθρακί.

Beyond, μια μοντέρνα επιλογή

Στους σύγχρονα μπάνια με μοντέρνο στυλ, η συλλογή  επίπλων μπάνιου Beyond είναι η τέλεια επιλογή χάρη στο καινοτόμο design της. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες διαστάσεις από 600mm με δύο συρτάρια έως 1200mm με τέσσερα συρτάρια, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας για αποθήκευση. Μπορείτε να επιλέξετε νιπτήρα από Surfex® σε Λευκό χρώμα ή νιπτήρα από Fineceramic® σε έξι διαφορετικά χρώματα. Δημιουργήστε τον τέλειο συνδυασμό με ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα φινιρίσματα της σειράς – Λευκό Γυαλιστερό, Σκούρα Δρυς, Ανοιχτή Φλαμουριά, Γκρi Ανοιχτό και το αποτέλεσμα θα είναι ένα design με σύγχρονο χαρακτήρα.

Prisma, έξυπνη οργάνωση μπάνιου

Ο συνδυασμός αρμονίας και πρακτικότητας εκφράζεται τέλεια μέσα από τη συλλογή επίπλων μπάνιου Prisma. Με πέντε διαστάσεις που κυμαίνονται από 600mm έως 1200mm, οι εξαιρετικές ιδιότητες αυτής της συλλογής επίπλων μπάνιου βρίσκονται στο εσωτερικό του,καθώς περιέχει εσωτερικά διαχωριστικά σε διαφορετικά μεγέθη για να προσαρμόζονται σε αυτό που θέλετε να αποθηκεύσετε και ένα κρυφό συρτάρι για να τοποθετείτε μικρότερα αντικείμενα. Επιλέξτε ανάμεσα σε Λευκό Γυαλιστερό, Γκρι Ανθρακί ή χρώμα Σφένδαμου για να δώσετε μια πιο ανάλαφρη νότα στο χώρο του μπάνιου σας. Αν πάλι προτιμάτε κάποιον συνδυασμό χρωμάτων, επιλέξτε Λευκό για το μπροστινό μέρος και το χρώμα Σφένδαμου για το πλαϊνό μέρος του επίπλου μπάνιου.

Inspira, εκλεπτυσμένη κομψότητα

Με εκλεπτυσμένο μινιμαλιστικό design, η σειρά επίπλων μπάνιου Inspira είναι η ιδανικη επιλογή για χώρους που θέλουν να ξεχωρίσουν. Η συλλογή διατίθεται σε διαστάσεις που κυμαίνονται από 600mm έως 1000mm, ενώ διαθέτει δύο μεγάλα συρτάρια με διαχωριστικά σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε ανάμεσα από τα τρία διαθέσιμα φινιρίσματα – Λευκό Γυαλιστερό, Σκούρα Δρυς και Σκούρα Δρυς με καθρέφτη και προσθέστε διακριτικότητα και απλότητα στο χώρο του μπάνιου σας. H συλλογή επίπλων μπάνιου συνδυάζεται με τους ένθετους ή ελεύθερης τοποθέτησης νιπτήρες Inspira από Fineceramic® που ξεχωρίζουν για τις πολύ λεπτές γραμμές τους.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε