ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ; ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ; ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Αν αναζητάτε μια οικονομική πρόταση ανακαίνισης που θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση με τα χρόνια, η Roca σας προτείνει λύσεις και προϊόντα για να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο μπάνιου.

Με τη Roca μπορείτε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και ταυτόχρονα με υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Στον κατάλογο της θα βρείτε σύγχρονες ολοκληρωμένες συλλογές ειδών υγιεινής, έπιπλα μπάνιου υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, καθώς και μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

Ας ανακαλύψουμε μαζί κάποιες προτάσεις  για μια οικονομική πρόταση ανακαίνισης.

Συλλογή Gap, πρακτικές και προσιτές λύσεις

Η συλλογή The Gap διαθέτει πρακτικές, κομψές και προσιτές λύσεις για το χώρο του μπάνιου. Οι νιπτήρες, οι λεκάνες και τα μπιντέ διατηρούν τη λάμψη και τα χαρακτηριστικά τους με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην αποκλειστική επισμάλτωση της Roca που εγγυάται την υγιεινή και την αντοχή των προϊόντων, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ή τη χρήση καθαριστικών.

Οι επιτοίχιοι νιπτήρες της συλλογής τοποθετούνται με κολώνα ή μισή κολώνα, ενώ διατίθενται σε διαστάσεις που κυμαίνονται από 350 έως 650 χιλ. για να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε μπάνιο. Μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε κρεμαστό νιπτήρα με πλαϊνή ποδιά ή με χώρο και στις δύο πλευρές του για να τοποθετήσετε τα καλλυντικά σας.  Επιπλέον, η σειρά Τhe Gap διαθέτει στρογγυλούς και τετράγωνους επικαθήμενους νιπτήρες σε διαστάσεις που κυμαίνονται από 390 έως 600 χιλ. Η συλλογή των νιπτήρων ολοκληρώνεται με τον ημιένθετο νιπτήρα διάστασης 560 x 400 χιλ.  που ξεχωρίζει καθώς το μπροστινό του μέρος παραμένει κρεμασμένο στον τοίχο, ενώ το υπόλοιπο είναι ενσωματωμένο σε πάγκο.

Όσον αφορά τις λεκάνες και το μπιντέ, επιλέξτε πρώτα το σχέδιο, στρογγυλό ή τετράγωνο, και στη συνέχεια τον τύπο εγκατάστασης που απαιτείται για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η λεκάνη μπορεί να διαθέτει καζανάκι υψηλής πίεσης ή εντοιχισμένο, ενώ μπορεί για εξοικονόμηση χώρου να συνδυάζεται με λεκάνη υψηλής πίεσης εφαπτόμενη στον τοίχο ή κρεμαστή. Ομοίως, στις λεκάνες χαμηλής πίεσης θα βρείτε προτάσεις εξοικονόμησης χώρου, αλλά και υπερυψωμένες λεκάνες, ιδανική λύση για χρήστες με μειωμένη κινητικότητα. Η σειρά The Gap διαθέτει επίσης μοντέλα Rimless, δηλαδή, λεκάνες χωρίς χείλος για μεγαλύτερη ευκολία στον καθαρισμό.

Καθρέπτες Luna και Eidos, χρηστικότητα και αισθητική

Ο καθρέπτης είναι βασικό στοιχείο ενός μπάνιου, όχι μόνο λόγω της χρηστικότητας του, αλλά και γιατί μπορεί να μεγαλώσει οπτικά έναν προβληματικό χώρο.

Η σειρά Luna είναι μια πρακτική και κομψή συλλογή καθρεπτών που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο μπάνιου. Σε ορθογώνιο ή στρογγυλό σχήμα, διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις που κυμαίνονται από 550 έως 1300 χιλ.

H Eidos είναι μια συλλογή καθρεπτών LED που προσδίδει ένα σύγχρονο και μινιμαλιστικό ύφος στο μπάνιο. Το διακριτικό φως του καθρέπτη λειτουργεί βοηθητικά στο χώρο, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις από 500 έως 1200 χιλ. για να συνδυάζεται ιδανικά με τα έπιπλα μπάνιου της Roca.

Μπαταρίες μπάνιου Cala, κομψότητα και βιώσιμη ανάπτυξη

Οι μπαταρίες μπάνιου Cala αποτελούν μια κομψή, αλλά και ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον λύση. Ο κυλινδρικός και λεπτός κορμός της μπαταρίας συνδυάζεται αρμονικά με την επίπεδη ορθογώνια λαβή της δημιουργώντας μια πρόταση υψηλής αισθητικής. Από την άλλη,  το ενσωματωμένο φίλτρο νερού και η εκκίνηση της μπαταρίας από την κρύα λειτουργία συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, καθιστώντας την μια άκρως βιώσιμη πρόταση.

Ντουζιέρες Terran, φυσικές υφές

Η σειρά Terran είναι μια μοντέρνα ντουζιέρα που διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, ενώ μπορεί να κοπεί στα μέτρα σας. Η υφή και η αντιολισθητική της επιφάνεια μιμούνται την φυσική πέτρα. Η Terran διατίθεται σε επτά φινιρίσματα: Λευκό, Μπεζ, Πέρλα, Σχιστόλιθο, Καφέ, Όνυχα και Μαύρο. Κατασκευασμένη από την αποκλειστική ρητίνη Stonex® της Roca, είναι πολύ ανθεκτική στη φθορά και στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ διατηρεί το χρώμα της αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου. Η συλλογή διατίθεται σε διαφορετικές διαστάσεις, μπορεί επιπλέον να κοπεί στις διαστάσεις σας, ενώ δίνεται και η επιλογή της εγκατάστασης της με πλαίσιο.

Αξεσουάρ μπάνιου Victoria, o καλύτερος σύμμαχος σας

Τα αξεσουάρ μπάνιου Victoria σε ουδέτερο χρωμέ φινίρισμα διαθέτουν διπλή στερέωση, με βίδες ή κόλλα. Έτσι, για την τοποθέτηση τους δεν απαιτείται η διάνοιξη οπών, ενώ αυτό το σύστημα στερέωσης μπορεί να αντέξει ένα στατικό φορτίο 5 κιλών. Τα άγγιστρα, οι πετσετοκρεμάστρες, οι χαρτοθήκες και τα πιγκάλ σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε μια λειτουργική ανακαίνιση μπάνιου.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε