Συμβουλες για να επιλεξετε τη μπαταρια σας | Roca
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΑΣ

Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς για να προσφέρει προϊόντα με καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και πιο βιώσιμα.Ανακαλύψτε παρακάτω ορισμένους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν επιλέγετε τις μπαταρίες με τα περισσότερα πλεονεκτήματα που μπορείτε να βρείτε σήμερα στην αγορά.

Βιωσιμότητα

Χρησιμοποιούμε συχνά τον νιπτήρα και δεν χρειαζόμαστε ζεστό νερό. Στην νέα γενιά μπαταριών με εκκίνηση από την κρύα λειτουργία (Cold Start) όταν η λαβή βρίσκεται στην κεντρική θέση, διοχετεύεται αποκλειστικά και μόνο κρύο νερό, αποφεύγοντας έτσι την άσκοπη λειτουργία του θερμοσίφωνα και την σπατάλη ενέργειας και τις εκπομπές βλαβερών αερίων στην ατμόσφαιρα.

Roca faucet with Cold Start technology

Εξοικονόμηση

Δεν χρειαζόμαστε τη μέγιστη ροή όταν πλένουμε τα χέρια μας ή βουρτσίζουμε τα δόντια μας. Για το λόγο αυτό, ο περιοριστής ροής που βρίσκεται ενσωματωμένος στις μπαταρίες της Roca μειώνει τον όγκο του νερού χωρίς να μειώνει το επίπεδο άνεσης.

Lanta faucet for basin with flow limiter

Ιδανική θερμοκρασία σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Μετά από μόλις τρία δευτερόλεπτα θα έχετε την τέλεια θερμοκρασία.Οι θερμοστατικές μπαταρίες έχουν δύο χειριστήρια, ένα για την ρύθμιση της θερμοκρασίας και ένα άλλο για την ρύθμιση της ροής, με το νερό να διοχετεύεται άμεσα και να μην ξεπερνάει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

T-2000 Wall-mounted thermostatic shower mixer with shelf

Απόλυτη ασφάλεια

Ξεχάστε τα ατυχήματα.Οι θερμοστατικές μπαταρίες της Roca διαθέτουν την τεχνολογία Safe Touch που αποτρέπει την υπερθέρμανση του σώματος της μπαταρίας. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα καεί αν αγγίξει το μέταλλο.

T-1000 Thermostatic wall-mounted bath-shower mixer with diverter-flow regulator

Ολοκληρωμένο design

Αν είστε αφοσιωμένοι στο καινοτόμο design εσωτερικού χώρου ή απλώς θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, μπορείτε να επιλέξετε εντοιχισμένες μπαταρίες.Χάρη στο RocaBox, το σώμα της μπαταρίας παραμένει κρυφό μέσα στον τοίχο, μειώνοντας τον χώρο που καταλαμβάνεται από τις μπαταρίες και παρέχοντας ένα κομψό και μινιμαλιστικό design.

T-1000 Built-in thermostatic bath-shower mixer with diverter-flow regulator
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε