Νιπτήρας με ράφι ή με έπιπλο πάγκου για να τα τακτοποιήσετε όλα │ Roca
Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Έμπνευση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΣΑΣ; ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΓΚΟΥ

Ανακαλύψτε τους επίτοιχους νιπτήρες με ενσωματωμένα ράφια ή τα μοντέλα που τοποθετούνται σε έπιπλα πάγκου, σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα αντικείμενά σας. Όσοι εκτιμούν την λειτουργικότητα στο χώρο του μπάνιου βρίσκουν πολλές επιλογές στην Roca.

Καθώς δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς αλλαγή, τα καθημερινά αντικείμενα μεταμορφώνονται ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Έτσι, ο νιπτήρας έχει αναβαθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε όλα τα είδη χώρων μπάνιου και κατ’ επέκταση σε όλους τους τύπους σπιτιών. Ξεκινώντας με τους πρώτους απλούς νιπτήρες με κολόνα μέχρι τα σημερινά μοντέλα ένθετων νιπτήρων ή για έπιπλο, οι νιπτήρες δεν ξεχωρίζουν μόνο για το design τους αλλά και για τις δυνατότητες αποθήκευσής που παρέχουν. Επιλέξτε νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης από διάφορα υλικά, με ένα ή περισσότερα ράφια, για πολλές θέσεις και σε πολλά σχέδια. Ανακαλύψτε τις τέσσερις προτάσεις που προσφέρουμε και νιώστε πώς αναδύεται μέρος ένα της προσωπικότητάς σας μέσα από την επιλογή του νιπτήρα σας.

1. Νιπτήρες με ράφι

Οι νιπτήρες με ενσωματωμένο ράφι είναι διαθέσιμοι σε μια μεγάλη γκάμα υλικών, μετατρέποντας την επιφάνεια του νιπτήρα από υαλώδη πορσελάνη σε έναν βοηθητικό χώρο σε πολλαπλές διαστάσεις. Στη σειρά Fineceramic®, το πορσελάνινο μέρος που δίνει το φινετσάτο σχήμα στα μοντέλα Inspira, θα βρείτε διάφορους συνδυασμούς και έως και έξι χρώματα για επίτοιχους νιπτήρες ή για έπιπλο. Για παραδοσιακούς νιπτήρες υαλώδους πορσελάνης, επίτοιχους ή για έπιπλο, μπορείτε να επιλέξετε από τις συλλογές Stratum και Prisma με αριστερό ή δεξί ασύμμετρο ράφι. Επιπλέον, οι νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης της σειράς The Gap διαθέτουν ένα πρακτικό οπίσθιο ράφι, τόσο στο μοντέλο Round όσο και στο μοντέλο Square.

2. Το ξύλο ως βάση για τους νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης

Με την εγγύηση του αδιάβροχου ξύλου ως βάση, ο πάγκος επίπλου Savana είναι συμβατός με έως και δέκα διαφορετικές συλλογές νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης: από το λειτουργικό design της σειράς The Gap, έως τα μοντέλα της σειράς Inspira σε σχεδιασμό Round, Soft ή Square, κατασκευασμένα από Fineceramic®.Σε χρωματισμούς City Oak και Gloss White (λευκό γυαλιστερό), ο πάγκος επίπλου Savana συνδυάζεται με την μεγάλη γκάμα χρωματικών φινιρισμάτων των νιπτήρων Beyond, που είναι διαθέσιμη και στη σειρά Inspira.

3. Νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης σε έπιπλο με επιφάνειες quartz

Αν προτιμάτε την αντίθεση ανάμεσα στο έπιπλο πάγκου και στον νιπτήρα, με τη σειρά Beyond θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης και ένθετους νιπτήρες με έξι διαφορετικά φινιρίσματα και να τους τοποθετήσετε σε μια ανθεκτική compact επιφάνεια από quartz σε χρώμα Concrete Grey, ιδανικό για χώρους με βιομηχανικό στιλ.

4. Ένθετοι νιπτήρες σε έπιπλο με μαρμάρινη επιφάνεια

Επιτέλους, η σειρά Carmen φέρνει μαζί τους νιπτήρες υαλώδους πορσελάνης και τα έπιπλα μπάνιου από μάρμαρο σε χρωματισμό Marquina Black ή Venato White, που ολοκληρώνουν το μεγαλύτερου μεγέθους κάτω μέρος επίπλου με κομψότητα και φινέτσα. Επιστροφή στην αιώνια κομψότητα των υλικών από μια άλλη εποχή για να γιορτάσουμε τον πιο εμβληματικό νιπτήρα της Roca, που αναβαθμίστηκε μετά από ιστορία μεγαλύτερη των 80 χρόνων.

Κοινοποίησε
Mailwhatsapp
Κοινοποίησε