Η εταιρεία μας

Κορυφαία έργα

Τα προϊόντα της Roca κοσμούν τα πιο φημισμένα και εμβληματικά κτίρια σε όλο τον κόσμο

ξενοδοχείο W Barcelona

Αρχιτέκτονας: Ricardo Bofill

Ημερομηνία τοποθέτησης: 2009

Το ξενοδοχείο W Barcelona, ​​επίσης γνωστό ως Hotel Vela, είναι μέρος της νότιας επέκτασης του λιμένα της Βαρκελώνης. Σχεδιασμένο από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Ricardo Bofill, το κτίριο είναι μέρος της εταιρείας Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc.

Συλλογές που περιλαμβάνονται στο έργο

Cortina Residence

Το Cortina Residence είναι ένα συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Βουκουρεστίου, σε κοντινή απόσταση από το όμορφο πάρκο Herăstrău, την εθνική οδό Βουκουρεστίου-Πλοέστι, το αεροδρόμιο και το κέντρο της πόλης. Το έργο έχει σχεδιαστεί από το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο WESTFOURTH.

Πύργος Άιφελ

Ο Πύργος του Άιφελ, ο οποίος χτίστηκε από τον Γάλλο μηχανικό Γουστάβο Άιφελ για την διεθνή έκθεση Universell το 1889 στο Παρίσι, δέχεται 7,1 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, καθιστώντας το παγκοσμίως ως ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία σε αριθμό επισκεπτών. Από το αρχιτεκτονικό στούντιο Moatti & Rivière, που ήταν το επικεφαλής γραφείο του έργου ανακαίνισης του Πύργου του Άιφελ, επιλέχθηκαν προϊόντα της Roca για τον εξοπλισμό των μπάνιων.

Ξενοδοχείο Sheraton, σε Huzhou

Σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης αναδυόμενο αρχιτέκτονα - αυθεντία Ma Yansong, το Sheraton Huzhou Hot Spring Resort Hotel είναι το μόνο διεθνές πολυτελές ξενοδοχείο στη πόλη Huzhou, καθιστώντας το ως μία από τις πιο εκλεκτές εικόνες της πόλης.

Στάδιο Arena Pantanal

Το Arena Pantanal είναι ένα γήπεδο πολλαπλών χρήσεων στο Cuiabá της Βραζιλίας, κατασκευασμένο ειδικά για το FIFA World Cup του 2014, το οποίο φιλοξένησε τέσσερις αγώνες.

Κρατικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Μπολσόι της Ρωσίας

Το Θέατρο Μπολσόι άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στις 20 Οκτωβρίου 1856 για τη στέψη του Αλέξανδρου II. Με τα χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Μόσχας.

Luxury Hotel ***** Hostal La Gavina

Το πολυτελές ξενοδοχείο Hostal de La Gavina βρίσκεται στη θρυλική ακτή Costa Brava της Καταλονίας και συνδυάζει με διακριτικό τρόπο το μοντέρνο και κομψό design με την πλέον εκλεπτυσμένη κλασική και παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Ξενοδοχείο Rafayel on the Left Bank

Το ξενοδοχείο Rafayel on the Left Bank είναι μέρος του εντυπωσιακού και βραβευμένου Falcon Wharf Development του Battersea. Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα James Burland, το μοναδικό και διάσημο κτίριο από ατσάλι, γυαλί και ξύλο ήταν ιδανικό για το Rafayel on the Left Bank.

Κτίρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου

Σχεδόν 15.000 προϊόντα της Roca, μεταξύ άλλων μπαταρίες, νιπτήρες και τουαλέτες, τοποθετήθηκαν στα κτίρια των Ολυμπιακών του Πεκίνου: σε διάφορα ξενοδοχεία, στο Ολυμπιακό Χωριό, σε δύο γήπεδα και στο Κέντρο Διοίκησης Ασφαλείας που στεγαζόταν στο ξενοδοχείο Rongyan.